Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!
Astrology

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται στη λίστα!

Η Αφροδίτη, στις 10/9 περνά στον Σκορπιό και μέχρι τις 7/10 θα δώσει τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους, να ελκύσουν, να φουντώσουν πάθη και να καταπλήξουν με την παρουσία τους, αυξάνοντας έτσι το γκρουπ των θαυμαστών τους. Ευκαιρίες για καινούργια ειδύλλια και σχέσεις επαγγελματικές και ερωτικές θα ανακύψουν, αλλά και θετικές προοπτικές για τα οικονομικά. Τα παρακάτω 5 ζώδια όμως θα σταθούν πιο τυχερά στα χρήματα και τα αισθήματα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό! Ας δούμε ποια είναι αυτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ε ναι... Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και έχεις κάθε λόγο να τρίβεις τα χέρια σου από ικανοποίηση, μιας και για έναν περίπου μήνα θα μονοπωλείς το ενδιαφέρον, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και θα αυξήσεις τις κατακτήσεις σου. Το σεξαπίλ σου θα απογειωθεί και η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής είναι μάλλον δεδομένη, αφού κανείς και καμία δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Είναι και εκείνο το μυστήριο και διαπεραστικό σου βλέμμα που δεν αφήνει ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο, οπότε όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου, εύκολα θα το κατακτήσεις. Εύνοια θα έχεις και στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και με την πειθώ σου, στα αναμμένα κάρβουνα μπορείς να τους βάλεις όλους να περπατήσουν για σένα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved