Η μάχη με αυτά τα ζώδια είναι χαμένη!
Astrology

Η μάχη με αυτά τα ζώδια είναι χαμένη!

Θα σε βάλουν στη θέση τους και θα θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί

Όσο... ζεν άνθρωπος κι αν είσαι, αποκλείεται να μην έχεις συμμετάσχει και εσύ σε κάποιον καβγά, όπως και το να σου έχει τύχει να σε «βάλει στη θέση σου» κάποιος, που το μυαλό ή η γλώσσα του είναι «ξυράφι» και όταν αποφασίσει να εκτοξεύσει επιχειρήματα ή κατηγορίες, τότε θα ήθελες να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί, παρά να είχες μπλέξει μαζί τους.

Αν θέλεις λοιπόν να μην βρεθείς σε αυτήν τη θέση, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια με τα οποία θα έπρεπε να αποφύγεις εντελώς τις αντιπαραθέσεις. Για το καλό σου!

ΚΡΙΟΣ

Απλώς μην το κάνεις! Μην τον ενοχλείς, μην του πας κόντρα, μην του φέρνεις αντιρρήσεις. Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο.
Ο Κριός είναι το άτομο μαχητής και συνήθως η επίθεσή του τροφοδοτείται από υπερηφάνεια και επιθετικότητα. Όταν εμπλακείς σε μια διαμάχη με τον Κριό, ειδικά αν έχει και άλλα πύρινα στοιχεία στο ωροσκόπιό του, θα εισπράξεις το υπέρτατο «εγώ», το οποίο δεν προτίθεται να υποχωρήσει σε καμία περίπτωση. Μιλάμε για το άτομο που πρώτα θα σε αναιρέσει ως ύπαρξη και μετά θα σε τελειώσει.

Είναι ένας αθέμιτος παίκτης με υψηλή διάνοια. Παίζει για να «σκοτώσει», αφού αυτό του υπαγορεύει η πολεμική φύση του. Αν δεν του αρέσει αυτό που λες, θα σου επιτεθεί ασταμάτητα, ξανά και ξανά. Μέχρι να σε κάνει να κλάψεις. Πολλές φορές!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved