Αυτά τα 4 ζώδια θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το γάμο τους, με όλες τους τις δυνάμεις
Astrology

Αυτά τα 4 ζώδια θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το γάμο τους, με όλες τους τις δυνάμεις

Δεν θα αφήσουν με τίποτα να κλείσει το σπίτι τους 

Στις μέρες μας το να κρατήσει μια σχέση για μια ζωή είναι δύσκολο μιας και τα ζητήματα της καθημερινότητας είναι πολλά και οι πιέσεις μεγάλες, πόσω μάλλον αν μιλάμε για γάμο. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι δεν αντέχουν και είτε χωρίζουν είτε ψάχνονται αλλού, προκειμένου να ξεφύγουν. Άλλωστε από πειρασμούς είναι γεμάτος ο τόπος!

Ένα ζευγάρι πρέπει να αγαπιέται πολύ, να είναι κατασταλαγμένο και αποφασισμένο να υπερνικήσει όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε να παραμείνει ενωμένο κι αυτό απαιτεί δουλίτσα και από τις δυο πλευρές.

Παρακάτω, θα διαβάσεις ποια ζώδια θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το γάμο τους με όλες τους τις δυνάμεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι υπομονετικός, ήρεμος και πεισματάρης κι αυτά τον βοηθούν να μπαίνει σε μια σχέση και με αργά και σταθερά βήματα να τη φτάνει στο επίπεδο που θέλει. Μπορεί να μην βιάζεται, να θέλει το χρόνο του για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται αλλά και να βεβαιωθεί ο ίδιος για τα συναισθήματά του, όμως, όταν αποφασίσει να συμβιώσει με κάποιο πρόσωπο, πίσω δε θα κάνει. Βέβαια, μετά από αρκετό καιρό, επειδή είναι και σούπερ αισθησιακός, αν ατονήσει το ερωτικό ενδιαφέρον του, μπορεί να την κάνει την κουτσουκέλα του, αλλά δε θα χωρίσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι πλασμένοι για σπίτι και οικογένεια και συνήθως οι σχέσεις που δημιουργούν έχουν αυτή την προοπτική. Ο έντονος συναισθηματισμός, οι κυκλοθυμικές του τάσεις κι η ανασφάλειά του, που βγαίνει σαν γκρίνια και κρεβατομουρμούρα αρκετές φορές, ξεπερνιούνται από τη δοτικότητα, τη φροντίδα και την προστασία που παρέχει στον/ην σύντροφό του. Αν, μάλιστα, έχει και παιδιά, τότε αφιερώνεται σε αυτά και τις ανάγκες τους. Επειδή όμως έχει και μια ροπή στην… καψούρα, δεν είναι απόλυτα πιστός, δε θα έφτανε όμως στο σημείο να «χαλάσει» και το σπιτικό του.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved