Τι λένε τα μάτια σου για σένα;
Astrology

Τι λένε τα μάτια σου για σένα;

Τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου;

Παρατηρώντας τα μάτια κάποιου μπορείς να "δεις" τη διάθεσή του, τι σκέφτεται ή, απλά, τι είναι αυτό που επιθυμεί περισσότερο (αν είσαι fan του Λούσιφερ, ξέρεις τι εννοούμε). Μάλιστα, το χρώμα των ματιών μας, επίσης, να δίνει πολλές πληροφορίες για την προσωπικότητά μας. Σαφώς είναι ένα γεννετικό χαρακτηριστικό, αλλά πάλι, αυτό είναι κάτι που μας χάρισε ο Θεός. Και ο Θεός δεν κάνει τίποτα χωρίς λόγο...

Έτσι, ζητήσαμε από ειδικούς να μας δώσουν μια εικόνα για το τι μπορεί να αποκαλύψει το χρώμα των ματιών του κάθε ατόμου για τον χαρακτήρα του και ιδού τι μας είπαν:

Καστανά μάτια

Το καστανό χρώμα των ματιών, ακόμα κι αν αυτό σου ραγίζει την καρδιά, είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα, καθώς το έχει το 55 % των ανθρώπων. Τα άτομα με καστανά μάτια είναι τα πιο ευαίσθητα. Ωστόσο, αυτό δεν τα εμποδίζει να αποκτήσουν μεγαλείο, αγάπη ή φήμη ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να σκεφτούν. Έχουν αυτοπεποίθηση και την τάση να ηγούνται. Επίσης, είναι μυστικοπαθή, αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστοι και αφοσιωμένοι. Είναι πολύ ρομαντικά, απλά, αισιόδοξα και θέλουν πολύ να πετύχουν αυτό που έχουν σκεφτεί.

Στα αρνητικά, αυτοί οι άνθρωποι έχουν προβλήματα εμπιστοσύνης. Δυσκολεύονται να κάνουν φίλους και ακόμη και μερικές φορές να ερωτευτούν. Μπορεί να αναπτύξουν κάποιες κακές συνήθειες, μετά την ηλικία των 25 ετών, ωστόσο, πιθανό είναι να τις κόψουν και γρήγορα. Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στο άγχος.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved