Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους: Ένα καρμικό μονοπάτι που καλείσαι να το βαδίσεις
Astrology

Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους: Ένα καρμικό μονοπάτι που καλείσαι να το βαδίσεις

Το παρόν και το μέλλον θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο παρελθόν

Ο άξονας των Σεληνιακών Δεσμών θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μια λεωφόρο που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και κατ’ επέκταση το μέλλον – μιας και υπάρχει μια αλληλουχία και συνοχή!

Θα μπορούσε αυτό όμως να λειτουργήσει αντίστροφα; Δηλαδή το παρόν και το μέλλον θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο παρελθόν; Σύμφωνα με τον μεγάλο θεωρητικό της Φυσικής Δρ. Stephen Hawking μπορεί. Μάλιστα, όπως λέει χαρακτηριστικά στην Amanda Gefter σε συνέντευξή του στο περιοδικό «New Scientist» (τεύχος 22/4/2006, άρθρο Mr Hawking’s Flexiverse): « Αν μπορούσαμε να σταθούμε έξω από τον Κόσμο, θα βλέπαμε το παρόν να επιδρά στο παρελθόν…

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με την επιφάνεια μιας σφαίρας το Σύμπαν δεν διαθέτει ένα σημείο αφετηρίας. Έτσι με βάση τα λόγια του μεγάλου θεωρητικού της Φυσικής, τα βήματα της δημιουργίας του Σύμπαντος είναι όλα αντίστροφα, με το παρελθόν να διαμορφώνεται με τρόπο, ώστε να είναι σύμφωνο με τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις ιδιαίτερες επιλογές του μέλλοντος. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό γιατί οι Δεσμοί –που έχουν πάντα ανάδρομη φορά– δημιουργούν ένα καρμικό μονοπάτι που ο καθένας καλείται να το βαδίσει. Από τον ίδιο εξαρτάται εάν θα βάλει παπούτσια περιπάτου, ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες Wermacht.

Ο Νότιος Δεσμός δείχνει τις εμπειρίες που έχει κάποιος αποκομίσει από προηγούμενες ενσαρκώσεις, καθώς και τι χρέη –αλλά και ανταμοιβές– κουβαλά η ψυχή. Ο δε Βόρειος είναι ουσιαστικά ο «αντικατοπτρισμός» των παρελθοντικών πράξεων και ο άνθρωπος εδώ «δεσμεύεται», φυλακίζεται καρμικά σε αυτό το κορμί, που τελικά του δείχνει τους πιθανούς τελικούς προορισμούς του. Από τους δύο, ισχυρότερος είναι ο Νότιος διότι είναι γεμάτος από εμπειρίες.

Ιδανικές θέσεις για την παρουσία του Νότιου Δεσμού είναι θεωρούνται τα ζώδια: ΚΡΙΟΣ, ΔΙΔΥΜΟΙ και ΛΕΩΝ ενώ για τον Βόρειο Δεσμό οι: ΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Όταν έχουμε όψεις των Δεσμών με το ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ μας υποδεικνύουν τον αγώνα του ατόμου να ξεκαθαρίσει το όνομα του μέσα από την προβολή στα μάτια της κοινωνίας.

Θα δούμε σήμερα την ερμηνεία των θέσεων των Δεσμών στου οίκους και σε κάποια άλλη χρονική περίοδο θα εξετάσουμε την επίδρασή τους μέσα στα ζώδια.

ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved