Αυτά τα ζώδια θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό

Το κάθε ζώδιο λίγο-πολύ θα ταλαιπωρηθεί, αυτά τα 5 όμως περισσότερο απ' όλα...

Ο Ερμής στο Ζυγό, από τις 27/9 θα είναι σε στάση και θα γυρίσει ανάδρομος στις 29/9 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/10, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με καθυστερήσεις στις εξελίξεις, βλάβες στα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλάζουν, αναθεωρούνται, κολλάνε ή αναβάλλονται σχέδια, δουλειές ή συμφωνίες, ακυρώνονται ραντεβού και γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον περίγυρό μας. Μόνο ό,τι αφορά στο παρελθόν, τύπου ξεκαθαρίσματα, κλείσιμο εκκρεμοτήτων κλπ πηγαίνει καλά!

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τα "χτυπάει", θα φτάσουν στο σημείο της αγανάκτησης, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα 5 που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό:

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως το είχες σκεφτεί, θα είσαι στην τσίτα και τα νεύρα σου θα σπάνε. Μόλις, δε, ανοίγεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα, βατραχάκια θα πετάγονται. Το τι λες, τι εννοείς και το τι γίνεται κατανοητό κι αντιληπτό από τους άλλους είναι τελείως διαφορετικά πράγματα και οι παρεξηγήσεις δε θα αργήσουν να έρθουν! Μόνη περίπτωση να γίνει κάτι της προκοπής είναι να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στον/ην πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις! Νέα ξεκινήματα και φοβερές ιδέες κράτα τα στο συρτάρι μέχρι τις 19/10!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved