Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Δεκέμβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Δεκέμβριο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω

Τα καμπανάκια θα χτυπήσουν πολύ νωρίς, με την Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη απέναντί σου, στον Τοξότη, που ενδεχομένως να σου προκαλέσει ένα... μούδιασμα, αφού μάλλον είχες ξεχάσει τις εκλείψεις, που η αλήθεια, δε σου φέρθηκαν και πολύ καλά πέρσι. Μετά, στις 13 του μήνα καταφτάνει και ο Άρης στον 7ο οίκο σου, βάζοντας τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, σε εμπόλεμη ζώνη. Οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Πολύ πιθανό, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 18 κι εφ' όσον είσαι πια μπουχτισμένος να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved