Πόσο «εγκληματίας» μπορείς να γίνεις ανάλογα με το ζώδιό σου;
Astrology

Πόσο «εγκληματίας» μπορείς να γίνεις ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ιδού η εγκληματική σου σταδιοδρομία!

Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα πάσης φύσεως και για εγκληματίες που συλλαμβάνονται, των οποίων τα στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα. Βλέποντάς τους, οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε «τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί» ή «πώς μπόρεσαν και έκαναν κάτι τέτοιο». Πολλοί από εμάς είναι πιθανό να αναρωτιούνται για τις αστρολογικές προδιαγραφές των ατόμων αυτών και δεν είναι καθόλου απίθανο να σκεφτούμε «τι ζώδιο να είναι άραγε ο τάδε ή ο δείνα εγκληματίας;».

Υπήρξε, λοιπόν, μια έρευνα της ανθρώπινης συμπεριφοράς, η οποία διήρκεσε αρκετά χρόνια και βασίστηκε σε αστυνομικά αρχεία στα οποία περιλαμβάνονταν οι ημερομηνίες γέννησης των συλληφθέντων για κάθε είδους παρανομία. Και φυσικά, συμπεριλαμβάνονταν όλα τα ζώδια, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσοστό. Αυτό είναι βέβαια φυσικό, αφού κάθε άνθρωπος έχει και την σκοτεινή του πλευρά, απλώς είναι θέμα επιλογής το αν θα την εκδηλώσει.

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια ζώδια έχουν τη μεγαλύτερη έφεση στο έγκλημα, αλλά και σε ποιο είδος εγκλήματος διαπρέπει το καθένα.

Ας δούμε αρχικά τις επιδόσεις τους, ανά στοιχείο:

Ζώδια της φωτιάς

Από τα τρία ζώδια, ο Τοξότης έχει τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας και έχει αποδειχθεί ο πιο δύσκολος στο να συλληφθεί. Ο Κριός συνήθως είναι εκείνος που φέρει τον πιο βαρύ οπλισμό, αλλά ο Λέων από τη στιγμή που θα αναμειχθεί σε ένα έγκλημα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος από τον Κριό.

Ζώδια της γης

Αυτή η τριάδα, συνήθως συλλαμβάνεται. Ο Ταύρος είναι ο πιο σχολαστικός στη διάπραξη των εγκλημάτων του και ως εκ τούτου θεωρείται επικίνδυνος. Η Παρθένος διαπιστώθηκε ότι συνήθως διαθέτει βαρύ και μεγάλο οπλοστάσιο, ενώ ο αστυνομικός φάκελος του Αιγόκερω περιέχει λίγο απ’ όλα.

Ζώδια του αέρα

Ο Ζυγός, συγκρινόμενος με τα άλλα ζώδια του αέρα, έχει το πιο βαρύ ποινικό μητρώο και γενικά αποδείχθηκε ένας καλά οπλισμένος εγκληματίας και πάρα πολύ επικίνδυνος. Από την άλλη πλευρά, οι Δίδυμοι εμπλέκονται συνήθως σε εγκλήματα απάτης, ενώ ο Υδροχόος σε γενικές γραμμές διαπράττει εγκλήματα είτε για λόγους ιδεολογικούς είτε για να πάρει εκδίκηση.

Ζώδια του νερού

Παραδόξως, ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, ο Καρκίνος διαπράττει την συντριπτική πλειοψηφία των εγκλημάτων. Κατά πόδας στα στατιστικά, τον ακολουθούν ο Σκορπιός και οι Ιχθύες. Πρόκειται δηλαδή για το top 3 στη λίστα των παρανόμων!

Ας δούμε τώρα, σε ποιο είδος εγκληματικής συμπεριφοράς «διαπρέπει» το κάθε ζώδιο, σύμφωνα πάντα με τα αστυνομικά αρχεία:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved