Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους
Astrology

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 18/1, 01:48 ώρα Ελλάδας, στις 27° 50’ του Καρκίνου, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 27 μοίρες.

Η επίδραση του Πλούτωνα είναι ισχυρή, οπότε κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο, ενώ δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα που θα σημαδέψουν ζωές. Επιπλέον, οικονομικά και ερωτικά θα ταλαιπωρηθούν Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις συγκεκριμένες μοίρες του ζωδίου τους.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, έρχεσαι αντιμέτωπος με τις επιθυμίες σου και καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα λειτουργήσεις κυκλοθυμικά, θα χάνεις την υπομονή σου ή θα θεωρήσεις ότι έχεις παραχωρήσει τον έλεγχο στους άλλους και σε κάνουν ό,τι θέλουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved