AstroΤσαούσα 22/01 - 28/01: «Έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις»
Astrology

AstroΤσαούσα 22/01 - 28/01: «Έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις»

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Συνεχίζεται το εργάκι με τους δύο ανάδρομους, Ερμή και Αφροδίτη και αυτή την εβδομάδα και φυσικά εξακολουθούν να σου σπάνε τα νεύρα όλα τα ζαβά που συμβαίνουν, όταν προσπαθείς να σταυρώσεις κουβέντα με άνθρωπο ή όταν θες να κάνεις την οποιαδήποτε δουλειά. Λίγο ως πολύ η κατάσταση επηρεάζει τους πάντες αφού ο μεν Ερμής είναι στον Υδροχόο και πιάνει και λίγο τέλος Αιγόκερω και η Αφροδίτη στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω.

Κλασσικά, όλοι οι δαρμένοι από τη μοίρα στα ερωτικά τους είναι πιθανό να επανασυνδεθούν με τον/την πρώην τους, το που θα βγει όμως αυτό παραμένει άγνωστο. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχουν και κάποια (λίγα, αλλά υπάρχουν) θετικά σκηνικά αυτές τις μέρες, ειδικά με τη σύνοδο που θα σχηματίσουν στις 23/01 ανάδρομος Ερμής και Ήλιος στον Υδροχόο. Ετοιμάσου να δεις και να ακούσεις πολλά και σημαντικά νέα, αλλά και να συναντήσεις άτομα από τα παλιά θες, δε θες, ειδικά εάν είσαι Ταύρος- Λέων – Σκορπιός ή Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου. Στις 24/01 αριβάρει και ο Άρης στον Αιγόκερω και έχουμε μια ωραία πολύαστρια (not).Καημενούλια Παρορμητικά δεν θα βρίσκεται πουθενά ησυχία!

Και για να μην βαριέσαι η εβδομάδα κλείνει με ακόμη μία σύνοδο του ανάδρομου με τον Πλούτωνα… Θα φοβάσαι και τη σκιά σου μην τυχόν και στη φέρει, ενώ παράλληλα δεν θα εμπιστεύεσαι ούτε τον πισινούλη σου… Με όσα θα βγουν στη φόρα ο κακός χαμός είναι στανταράκι!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved