Είσαι Άλογο στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;
Astrology

Είσαι Άλογο στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

Τα χαρακτηριστικά του Αλόγου σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Το κάθε ζώδιο της Κινέζικης αστρολογίας, όπως γνωρίζεις διαρκεί ένα Έτος κι όχι ένα μήνα, όπως συμβαίνει με τη Δυτική αστρολογία. Οπότε, αλλιώς είναι το Άλογο που αντιστοιχεί στον Κριό, αλλιώς στον Ταύρο ή τον Σκορπιό κ.ο.κ.

Χαρακτηριστικά του Αλόγου

Συναρπαστικό και εξωστρεφές, έντονο και σε συνεχή κίνηση, το Άλογο είναι η ίδια η ζωή, οπουδήποτε κι αν συμμετέχει. Είναι γεμάτο με ενέργεια και πάντα ψάχνει για το επόμενο μέρος να «κλωτσήσει με τις οπλές του» και να ωθήσει τους άλλους. Έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ και διασκεδάζει τους φίλους αλλά και τους ξένους. Τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι εύστροφα και καλά στους αυτοσχεδιασμούς. Είναι αρκετά έξυπνα και χρησιμοποιούν το πρακτικό τους πνεύμα προς όφελός τους στην επαγγελματική ή την προσωπική τους ζωή. Η οξύνοια που διαθέτουν τους κάνει αρκετά γρήγορους και ικανούς να αναλαμβάνουν και να χειρίζονται νέες και πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Ωστόσο, αυτή τους η ικανότητα μπορεί να αποβεί επιβλαβής, επειδή συχνά δεν ολοκληρώνουν αυτό που αρχίζουν από την αγωνία τους, μήπως χάσουν την επόμενη μεγάλη πρόκληση.

Το Άλογο είναι αξιόπιστο, φιλικό και ανοιχτόμυαλο. Είναι καλός φίλος και θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου. Αν και είναι έμπιστο, συχνά το Άλογο θέλει να είναι μόνο του, αφού είναι ανεξάρτητο. Πολλές φορές έχει επιμονή και εγωκεντρισμό που ενδέχεται να οδηγήσουν σε έξαρση ή νεύρα, αν δεν γίνει το δικό του. Συνήθως, μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο ξεσπάσματος, μπορεί να αισθάνεται τύψεις, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σε θέση να συγχωρήσουν την αντίδρασή του.

ΚΡΙΟΣ - ΆΛΟΓΟ
Αυτά τα Άλογα είναι γεμάτα ενέργεια και τους αρέσει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, είναι πολύ πιθανό όμως να αφήνουν πίσω τους ένα σωρό εκκρεμότητες. Αρπάζουν τη ζωή από τα μαλλιά, είναι δραστήρια και πολύ περιπετειώδη άτομα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved