Αυτά είναι τα ζώδια που δείχνουν απόμακρα, αλλά αναζητούν την προσοχή σου!
Astrology

Αυτά είναι τα ζώδια που δείχνουν απόμακρα, αλλά αναζητούν την προσοχή σου!

Χαρακτηρίζονται ψυχροί, ακατανόητοι, απόμακροι ή και... αναίσθητοι!

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να εκφράζουν τον εαυτό τους και να τους καταλαβαίνουν. Θέλουν να πιστεύουν ότι επικοινωνούν με τους άλλους, ακόμα κι όταν αυτό δεν συμβαίνει!

Υπάρχουν κάποιοι όμως που, παρόλο που επιθυμούν να γίνουν κατανοητοί και να κερδίσουν την συμπάθεια των ακροατών τους, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο απέναντί τους. Για κάποιους λόγους, ενώ αυτό που αναζητούν είναι παρέα, συμπόνοια και κατανόηση των προθέσεών τους, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χαρακτηρίζονται ψυχροί, ακατανόητοι, απόμακροι ή και… αναίσθητοι!

Αν όμως ψάξουμε λίγο κάτω από την επιφάνεια, θα διαπιστώσουμε ότι τις περισσότερες φορές τα φαινόμενα απατούν. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που η εμφάνιση και η συμπεριφορά τους απέχει πολύ από τη βαθύτερη ανάγκη τους να γίνουν συμπαθείς και να εισπράξουν εκτίμηση και αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι που συναντούν έναν Ιχθύ σχηματίζουν την εντύπωση ότι είναι τόσο εύθραυστος που μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαλυθεί σε κομματάκια. Η αλήθεια είναι ότι οι Ιχθύες έχουν έναν πολύ ισχυρό εσωτερικό πυρήνα και δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, αν δεν το θέλουν πραγματικά.

Επειδή είναι συμπονετικοί και ανιδιοτελείς, οι άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα αφήσουν τον οποιοδήποτε να τους πατήσει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπορεί να φαίνονται σαν να έχουν χαθεί μέσα στην φαντασία τους, όμως είναι οξυδερκείς και ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει.

Δείξε κατανόηση στη μεταβλητότητα του χαρακτήρα τους, δώσε τους αγάπη χωρίς όρια και η απέραντη ευαισθησία τους θα βγει στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επειδή οι Σκορπιοί έχουν έντονη προσωπικότητα, οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι είναι αρνητικοί και απαισιόδοξοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved