Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Οκτώβριο
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Οκτώβριο

Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα περάσουν όμορφα

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Οκτώβριο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Οκτώβριο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΖΥΓΟΣ

Με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή στο ζώδιό σου, εσύ που είσαι γεννημένος στο α' και β' δεκαήμερο θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, γεμάτο όμορφες στιγμές, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση, μια συνεργασία με αξιόλογες προοπτικές ή να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή ή την εμφάνισή σου και να γοητεύσεις τα πλήθη. Η, δε, μετάβαση της Αφροδίτης και του Ήλιου στις 23, στον 2ο οίκο σου, αλλά και η μερική Ηλιακή έκλειψη, της 25ης Οκτωβρίου, στον Σκορπιό, ενδεχομένως να φέρει και θεαματική αύξηση των εσόδων σου, όπως επίσης πάθος και ένταση στα ερωτικά σου, κάτι που σημαίνει ότι αν είσαι μόνος/η, ένα νέο ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό και το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved