Τα ζώδια που δεν ξεχνούν ποτέ τα λάθη σου και στα «χτυπάνε» με την πρώτη ευκαιρία
Astrology

Τα ζώδια που δεν ξεχνούν ποτέ τα λάθη σου και στα «χτυπάνε» με την πρώτη ευκαιρία

Μην νομίζεις ότι θα ξεχάσουν τι έχεις κάνει…

Δεν υπάρχει περίπτωση. Τα ζώδια αυτά, στο μυαλό τους κρατάνε… σημειώσεις. Καταγράφουν σε ένα «μαύρο κιτάπι» όλα όσα έχεις κάνει και έχεις πει. Ποτέ δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Με την πρώτη ευκαιρία θα σου υπενθυμίζουν όλα τα λάθη σου και το πόσο τους πλήγωσες ή τι κακό προκάλεσες. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε… περασμένα, ξεχασμένα.

Λογικά κάποια στιγμή στην ζωή σου θα έχεις ακούσει για τον «Τειρεσία», την black list των τραπεζών. Σκέψου λοιπόν ότι τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν τον δικό τους Τειρεσία στο κεφάλι τους. Και αν μπεις εκεί, δεν βγαίνεις, ο κόσμος να χαλάσει. Με τις τράπεζες, αν ξεχρεώσεις έχεις πιθανότητα, με τα ζώδια αυτά, ποτέ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει μνήμη… ελέφαντα. Θυμάται τα πάντα. Ειδικότητά του άλλωστε το παρελθόν. Μένει κολλημένος σε όλα όσα έγιναν ή έζησε. Δεν ξεχνά και δεν προσπερνά όσα έχουν συμβεί. Δεν έχει σημασία, αν τώρα είστε καλά και τα έχετε ξαναβρεί. Αν ζήτησες συγγνώμη και αν τη δέχτηκε. Προσωρινή είναι να ξέρεις η άφεση αμαρτιών και όταν θυμώσει ξανά ή του «γυρίσει το μάτι», θα αρχίσει να σου αναλύει ένα ένα όοοολα όσα έχεις κάνει. Μη σου πούμε ακόμα και από τη μέρα της βάφτισής σου. Τόσο πίσω θα φτάσει!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved