Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο του 2022
Astrology

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο του 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Οκτώβριο

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου καταφτάνει και μαζί με τις ψυχρές του νύχτες, φέρνει και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, ικανοποιώντας άλλους και δυσαρεστώντας κάποιους άλλους. Ας να δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσει ο Οκτώβριος και πόσο θετικά ή αρνητικά θα μας επηρεάσουν όσα συμβούν!

- Ο Ερμής, μέχρι τις 2 του μήνα, θα είναι ανάδρομος, στις 24° 11’ της Παρθένου, επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις των Παρθένων, Ιχθύων, Διδύμων και Τοξοτών, αλλά και τη δυνατότητα να επιλύσουν αρκετά σχετικά τους θέματα. Από εκεί και πέρα πέρνει τα... ίσα του, επιτρέποντας τον προγραμματισμό και την οργάνωση της σεζόν.

Στις 11/10, 2:51 πμ περνά και πάλι στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει έως τις 29/10, βγάζοντας τα χρωστούμενα σε σας Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που περιμένατε σχεδόν ένα μήνα, μέχρι να τελειώνετε με τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά ή τα οικογενειακά σας που είχαν μείνει στη μέση. Μαζί με τον βασιλικό, θα ποτιστεί κι η δική σας γλάστρα, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες, αφού στα οικονομικά σας ενδεχομένως να κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες, συμμαχίες ή συνεργασίες, ενώ στα ερωτικά σας θα είστε πιο χαλαροί στις προσεγγίσεις σας.

Στις 29/10, 22:22 περνά στον Σκορπιό, κάνοντας πιο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς εσάς τους εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά και στρέφοντας το μυαλό σε σας τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους σε πιο υλικά και σεξουαλικά μονοπάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved