Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Ο Οκτώβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Οκτώβριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΡΙΟΣ: Στα σκληρά...

Τα κακά νέα έρχονται για σένα του πολύπαθου 3ου δεκαημέρου, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ζυγό θα τετραγωνιστούν διαδοχικά με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενώ και η Πανσέληνος στις 9, στο ζώδιό σου, δείχνει, αλλά δε θα είναι καθόλου... ρομαντική. Όπως καταλαβαίνεις οι σχέσεις σου θα γίνουν πεδίο μάχης είτε από ζητήματα του παρελθόντος, που βιάστηκες να ξεφορτωθείς όπως-όπως ή θεωρούσες ότι είχαν λυθεί, είτε από καινούργια που θα δημιουργηθούν από την άλλη πλευρά, που θα σε εξοργίσουν. Όπως και να έχει, δε θα έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, αντίθετα, οι άλλοι θα καθορίσουν τις εξελίξεις, κάτι που σημαίνει ότι το τέλος μιας σχέση ή συνεργασίας είναι πολύ κοντά και μάλιστα θα σε τσούξει κι αρκετά. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ό,τι κι αν καταστραφεί, σκέψου ότι έτσι κι αλλιώς σάπιο ήταν, οπότε θα κάνεις μια νέα αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved