Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο: Γης μαδιάμ γι' αυτά τα ζώδια
Astrology

Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο: Γης μαδιάμ γι' αυτά τα ζώδια

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; 

 

Στις 8/11, 3:02 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 16° 00’ του Ταύρου, η οποία είναι ταυτόχρονα και η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του 2022. Επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, Ταύρο, Σκορπιό, Λέων και Υδροχόο που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Από τη μια, η συμμετοχή του Ουρανού στον Ταύρο, από την άλλη του Κρόνου στον Υδροχόο μας διχάζουν και δεν θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να πάμε κόντρα στο ρεύμα ή να συμβιβαστούμε. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βρούμε τον τρόπο να παραμείνουμε προσγειωμένοι μέσα από το ανάστατο κλίμα που θα δημιουργηθεί, ώστε να μη χάσουμε τη μπάλα και γίνουν όλα γης μαδιάμ.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με αυτή τη γεμάτη αλλαγές και εξελίξεις Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στη μέση μιας μεταμόρφωσης. Θα μάθεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου και ενδεχομένως να λειτουργήσεις πιο στοχευμένα στις σχέσεις και στη ζωή σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν δύσκολες συνθήκες όσον αφορά στα επαγγελματικά και κατ' επέκταση τα οικονομικά σου, και να πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου, που θα λύνει και θα δένει, κάτι που φαντάζει ακατόρθωτο, ενώ πιθανό είναι και να υπάρξει αποστασιοποίηση ή ψύχρα στις σχέσεις σας. Το μυστικό είναι να παραμείνεις σταθερός στις αρχές και τις αξίες σου, αλλά πρόθυμος να κάνεις και την υπέρβαση, όπου κι αν χρειαστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved