Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/12 έως 15/12
Astrology

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/12 έως 15/12

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το για το πρώτο 15μερο του Δεκεμβρίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/12 έως 15/12

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

01.12.2022 (16°02´)

Μπορείς να βάλεις τις βάσεις για να κάνεις αλλαγές κάθε είδους στην καθημερινότητά σου, όπως π.χ. στη διατροφή σου. Σίγουρα θα έχεις επιτυχία, ενώ τα αποτέλεσμα θα είναι σε κάθε περίπτωση δημιουργικό. Είναι, επίσης, μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με οτιδήποτε τεχνολογικό ή να κάνεις μία τέτοια αγορά.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

01.12.2022 (18°44´)

Εντάσεις θα υπάρξουν σήμερα, με αφορμή συναισθήματα που θα προκύψουν αυθόρμητα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Πρόκειται ευτυχώς για καταστάσεις μικρής διάρκειας που εύκολα μπορείς να τα αφήσεις πίσω σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

01.12.2022 (18°58´)

Εάν κάνεις το λάθος να έχεις ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες σήμερα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σε αισθηματικά θέματα, μάλλον σε περιμένουν συναισθήματα απογοήτευσης και ματαίωσης. Δέξου απλά ό,τι σου προσφέρεται και μην απαιτήσεις το οτιδήποτε, διαφορετικά μόνο προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

01.12.2022 (21°57´)

Αυξημένος κίνδυνος λεκτικών αντιπαραθέσεων. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Κίνδυνος μικροατυχημάτων από απροσεξία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

01.12.2022 (22°38´)

Κράτα μικρό καλάθι σε ό,τι ακούσεις σήμερα και σε καμία περίπτωση μην δέσεις κόμπο ό,τι σου υποσχεθούν. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάποιος θέλει να σε ξεγελάσει, μπορεί απλά εσύ να μην κατάλαβες τι ακριβώς σου είπαν.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

01.12.2022 (26°48´)

Λίγα μπορεί να ακούσεις και να δεις σήμερα, αλλά πολλά θα καταλάβεις ή καλύτερα θα διαισθανθείς. Μην αγνοήσεις το ένστικτό σου, γιατί αποκλείεται να κάνει λάθος.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

02.12.2022 (28°54´)

Υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα έχεις καλή τύχη. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις δημιουργικές δραστηριότητες. Θα είσαι δημοφιλής και ικανοποιημένος με το πώς είναι τα πράγματα στη ζωή σου. Μπορεί να λάβεις ένα βραβείο ή να κερδίσεις ένα λαχείο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved