Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 30/11 - 06/12: Κράτα τις καβάτζες σου
Astrology

Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 30/11 - 06/12: Κράτα τις καβάτζες σου

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Μία εβδομάδα με αρκετές κόντρες, αλλά και παραπλανητικές καταστάσεις ξεκινά και παρόλο που έχει κάποιες βοηθητικές όψεις, θα είναι δύσκολο να βγουν οι περισσότεροι από εμάς αλώβητοι. Στις 30 του μήνα, ο Νοέμβρης μας αποχαιρετά με ένα εξαγωνάκι του Ερμή από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, το οποίο επηρεάζει περισσότερο τα 2α δεκαήμερα και προσφέρει οργανωτικότητα και πρακτικότητα στη σκέψη. Τι να το κάνεις όμως όταν την πρώτη κιόλας μέρα του Δεκεμβρίου γίνεται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ειδικά οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου θα λειτουργήσουν αποκλειστικά με γνώμονα τα πάθη τους και θα κάνουν τα οικονομικά και τα ερωτικά τους άνω κάτω. Την ίδια μέρα και το 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων την έχει άσχημα, λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που είναι ότι πρέπει για να ανθίσουν το ψέμα και η υποκρισία. Στις 2 του μήνα, εξαγωνίζει και η Αφροδίτη τον Κρόνο και τα 2α δεκαήμερα κάνουν τα πικρά γλυκά και δέχονται τα αποτελέσματα όσων προηγήθηκαν. Στις 3 του μήνα, η Αφροδίτη κλείνει κι αυτή το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα και συνεχίζει να υπάρχει για τα 3α δεκαήμερα, κυρίως των Μεταβλητών, απογοήτευση και εξαπάτηση, μόνο που αυτή τη φορά θα δοθεί έμφαση σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Στις 6 Δεκεμβρίου, ο Ερμής κάνει τετράγωνο και με τον Δία που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων δημιουργώντας έτσι εκρηκτικές καταστάσεις για τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, οι οποίοι μάλλον έχουν χαζέψει από το πολύ δούλεμα και δεν ξέρουν τι κάνουν. Για αυτό λοιπόν όλοι και όλες κρατήστε τις καβάτζες, ώστε να θρηνήσετε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

ΚΡΙΟΣ ♈

Σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα, αυτό να θυμάσαι Κριάρι του 2ου δεκαημέρου που έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα από τις πολλές νέες γνωριμίες και νομίζεις πως κάποια από όλες θα είναι ο έρωτας της ζωής σου. Αχ δύστυχό μου πλάσμα έχεις να φας τόσες απανωτές ξενέρες που στο τέλος θα πάθεις ανοσία. Δόξα τω Θεώ να λες που έχεις τους φίλους σου να σε συμμαζεύουν και να σου ανοίγουν τα μάτια. Εσύ του 3ου μην νομίζεις ότι έχεις καλύτερη μοίρα. Μπορεί στα ερωτικά να είσαι σε κάπως καλύτερη μοίρα (το μη χείρον βέλτιστο που λέμε), αλλά δεν στέκεις και πολύ στα καλά σου. Σχέδια κάνεις, δηλώσεις κάνεις, οραματίζεσαι ένα μέλλον λαμπρό (υπέρλαμπρο για την ακρίβεια) σε επαγγελματικά ή σπουδές και σε ρωτώ από πού και ως πού; Δηλαδή, τι δείγματα έχεις και τα πιστεύεις όλα αυτά; Σου έδωσε το σύμπαν κάποιο τέτοιο δικαίωμα; Έλα μαζέψου γιατί καραδοκεί η απογοήτευση και η κατάθλιψη, λόγω αποτυχίας. Αν ανήκεις στο 1ο αποφάσισε επιτέλους να λειτουργήσεις στις υποθέσεις σου με λίγο δυναμισμό, κουράστηκες και κούρασες με τις φοβίες σου, τα άγχη και τα κολλήματά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved