Ιωάννα Λίλη: Μιλά για το bullying που δέχτηκε - Πώς την αποκαλούσαν οι συμμαθητές της;
Showbiz

Ιωάννα Λίλη: Μιλά για το bullying που δέχτηκε - Πώς την αποκαλούσαν οι συμμαθητές της;

Δεν πάει ο νους σας πως την φώναζαν στο σχολείο!

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το bullying που δέχθηκε από τους συμμαθητές και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως την αποκαλούσαν στο σχολείο.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα ανέφερε: «Εξαιτίας του ύψους μου, ξεχώριζα όχι μόνο από τις συμμαθήτριές μου αλλά και από πολλούς συμμαθητές, με αποτέλεσμα στο σχολείο να με φωνάζουν “κολόνα της ΔΕΗ”. Ήμουν πάντα η ψηλή της τάξης, κάτι που αυτομάτως μου δημιουργούσε μια ανασφάλεια και με επηρέαζε. Μάλιστα, πολλές φορές έσκυβα ώστε να είμαι κοντά στο ύψος των υπόλοιπων συμμαθητών, με αποτέλεσμα να έχω μια κύρτωση στους ώμους. Ευτυχώς, όμως, είχα δίπλα τη μητέρα μου που διόρθωνε τη στάση του σώματός μου. Οι γονείς μου έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο μεγάλωμά μου αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου».

Τα παιδικά της χρόνια κύλησαν ομαλά, ενώ την περίοδο της εφηβείας είχε φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα. «Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και εγώ έζησα καλές αλλά και κακές στιγμές στην εφηβεία μου. Αυτό που θυμάμαι είναι πως ποτέ δεν είχα κολλητές φίλες από το σχολείο. Ωστόσο, διατηρώ επαφές με ορισμένους παλιούς συμμαθητές και πριν από λίγο καιρό κάναμε και reunion. Είναι όμορφο να συναντιέσαι ύστερα από χρόνια με ανθρώπους που μοιραζόσουν ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικής σου καθημερινότητας» τόνισε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved