Η «παγίδα» Μελέτη και Κωνσταντή για τον Κλεομένη και η αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή για τη Νικολούλη
Showbiz

Η «παγίδα» Μελέτη και Κωνσταντή για τον Κλεομένη και η αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή για τη Νικολούλη

Άλλη μία εβδομάδα το gossip-tv.gr βρέθηκε στις επάλξεις και σας αποκάλυψε όλα τα άγνωστα γεγονότα της σόουμπιζ και της τηλεόρασης.

Την εβδομάδα που πέρασε, ήταν πολλά τα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα και αντίστοιχα και εσάς που για άλλη μία φορά αναδείξατε το τοπ 5 των κορυφαίων θεμάτων με τα «κλικ» σας.

Ας τα δούμε ένα προς ένα…

Στην πρώτη θέση αναδείξατε ένα θέμα με τις Άγριες Μέλισσες΄και συγκεκριμένα το σχέδιο του Μελέτη και του Κωνσταντή για να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η απίστευτη αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: «Η Αγγελική Νικολούλη μου χρωστάει τη ζωή της...» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Στην τρίτη θέση αναδείξατε ένα ακόμα θέμα από τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα τη συνάντηση που αλλάζει τη ζωή όλων στο Διαφάνι.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ένα πολύ συγκινητικό θέμα με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Κατσαβού, μόλις λίγες ημέρες μετά την απώλεια του αγαπημένου μας Κώστα Βουτσά.

Τα μηνύματά της μία μέρα μετά την κηδεία του συζύγου της, ράγισαν καρδιές.Τέλος, την πεντάδα των τοπ θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε κλείνει ένα ακόμα θέμα από τις Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα η εισβολή της Άντζελας Δημητρίου εισβάλλει στο Διαφάνι με μία φωτό… ντοκουμέντο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved