Ο αγαπημένος της Λοτσάρη μιλάει πρώτη φορά για τον έρωτά τους: «Με τη Νίνα είμαι ευτυχισμένος»
Models

Ο αγαπημένος της Λοτσάρη μιλάει πρώτη φορά για τον έρωτά τους: «Με τη Νίνα είμαι ευτυχισμένος»

Το γνωστό μοντέλο Γιώργος Μπαβέλης ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο πλευρό της Νίνας Λοτσάρη μιλά για πρώτη φορά για τη σύντροφό του αλλά και για τη σχέση τους.

Ο ίδιος, στην ερώτηση αν τον ενοχλεί που το τελευταίο διάστημα ήρθε στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του, λέει: «Δεν με ενοχλεί τίποτα. Δεν νομίζω να έχω δώσει ποτέ δικαιώματα, και αυτοί που με ξέρουν με ξέρουν μέσα από τη δουλειά μου. Δεν έχω τέτοια θέματα και -δόξα τω Θεώ- με τη Νίνα είμαι ευτυχισμένος».
Ο ίδιος επέστρεψε δριμύτερος και στο χώρο του μόντελινγκ έπειτα από ένα διάστημα αποχής από τον χώρο. Μάλιστα φωτογραφήθηκε για έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους ανδρικών ρούχων της Τουρκίας και για περιοδικά μόδας. Όπως είπε στη real: «Η φωτογράφιση έγινε για μια ιταλοτουρκική εταιρεία ρούχων, με τον κατάλογο να κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στην Τουρκία. Πάω κάθε χρόνο, είτε την άνοιξη είτε το καλοκαίρι, κάθομαι για περίπου τρεις μήνες και κλείνω συνεργασίες. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ελληνική αγορά έχει πέσει πάρα πολύ. Αναγκαστικά έριξα όλο το βάρος μου στο εξωτερικό, κυρίως στην αγορά της Γερμανίας και της Τουρκίας. Οι αγορές αυτές, όσον αφορά τον χώρο της μόδας, κρατάνε γερά και φυσικά οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ καλύτερες από ό,τι στην Ελλάδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved