Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα «βασανιστήρια» μοντέλων  για να παραμείνουν αδύνατες
Models

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα «βασανιστήρια» μοντέλων για να παραμείνουν αδύνατες

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται για τον χώρο της μόδας πίσω από τα... φώτα, ενώ οι μαρτυρίες για όσα «βασανιστήρια» τραβάνε τα μοντέλα αφήνουν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.


Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρονται στην Σοφία Αποστόλου, την ίσως κατά πολλούς τέλεια ενσάρκωση της τυραννικής διευθύντριας στη διάσημη ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada».
Είναι ο άνθρωπος που «βασανίζει», σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, τα πανέμορφα μοντέλα, τα οποία παρουσιάζουν στην πασαρέλα κάθε χρόνο ονειρικές δημιουργίες.
Η κ. Αποστόλου «φροντίζει» να εφαρμόζουν πλήρως τις εντολές της, οι διαστάσεις και ο σωματότυπος τους να είναι δεδομένα, όπως και το ότι πρέπει να είναι πολύ αδύνατες.
Τα κορίτσια ζυγίζονται καθημερινά και αλίμονο σε όποια τύχει γα έχει έστω και μισό κιλό πιο πολύ από την προηγούμενη μέτρηση, θα πρέπει να πιει μόνο νερό όλη την ημέρα.
Η κ. Αποστόλου και το team της ελέγχουν ακόμη και την ποσότητα της ενδεδειγμένης γι' αυτούς τροφής, η οποία δεν ξεπερνά τις 500 ή 600 θερμίδες την ημέρα. Και αυτές να μην προέρχονται από στερεά τροφή, αλλά από τσάι και νερό, ενώ τα χειρότερα έρχονται τρία εικοσιτετράωρα πριν από την επίδειξη. Όλα τα μοντέλα «απαγορεύεται» να φάνε οτιδήποτε.
Την ημέρα της επίδειξης επιβάλλεται μια ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ ώστε να κορίτσια να χαλαρώνουν και να δείχνουν χαρούμενα.
Όταν οι κοπέλες φοράνε τα περίφημα φτερά, που μόνο «αγγελικά» δεν μοιάζουν και τα οποία ζυγίζουν δεκατέσσερα κιλά, κλαίνε, αφού τα σχεδόν ανορεκτικά κορμιά τους δεν αντέχουν την καταπόνηση από το βάρος.
Η απάντηση της κ. Αποστόλου ήταν: «Είναι αλήθεια ότι συχνά τα κορίτσια ξεσπάνε σε κλάματα όταν φοράνε τα φτερά, αλλά αυτό γίνεται γιατί νιώθουν τιμή που τα φορούν. Είναι κάτι σαν αναγνώριση!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved