Εντυπωσίασε η Χριστίνα Ζαφειρίου στο φετινό MadWalk
Designers

Εντυπωσίασε η Χριστίνα Ζαφειρίου στο φετινό MadWalk

Με μια φαντασμαγορική επίδειξη, η Χριστίνα Ζαφειρίου παρουσίασε τη νέα της Collection για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018, εντυπωσιάζοντας το κοινό και τους δεκάδες επώνυμους καλεσμένους που παρακολούθησαν από κοντά το MadWalk 2018!

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας είχε γεμίσει από νωρίς ασφυκτικά με κόσμο, ενώ το show της σχεδιάστριας εξέπληξε με τις μοναδικά απαστράπτουσες δημιουργίες της, που θύμιζαν βραδιά Hollywood. Η Έλλη Κοκκίνου συνόδευσε τραγουδιστικά το show με custom made dress by “Christina Zafeiriou Couture”.

Η Χριστίνα Ζαφειρίου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες σχεδιάστριες υψηλής ραπτικής της γενιάς της, που από τα πρώτα της κιόλας βήματα έγινε γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ αλλά και την απαράμιλλη πολυτέλεια των δημιουργιών της. Πιστή στη glam αισθητική της, πρωτοσυστήθηκε στο κοινό πριν 2 χρόνια αποτίνοντας φόρο τιμής σε πρωτοπόρους του στυλ, όπως η Ζοζεφίνα Μπέικερ, η Κάρολ Λόμπαρντ και η Νόρμα Τάλματζ.

Η νέα της συλλογή είναι επηρεασμένη από τη μαγική δεκαετία του ’20, με χαρακτηριστικά που την κάνουν να μοιάζει ονειρική, θέλοντας να χαρίσει στις γυναίκες του σήμερα λίγη από τη λάμψη και τη φινέτσα μιας άλλης εποχής. Εξαιρετικές ολομέταξες δαντέλες, φίνα υφάσματα, περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα με πολύτιμους λίθους, έκλεψαν τις εντυπώσεις στην χθεσινή βραδιά που πρωταρχικό ρόλο είχε η μόδα και η μουσική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved