Σήλια Κριθαριώτη: Αποκαλύπτει τα πάντα για το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα
Designers

Σήλια Κριθαριώτη: Αποκαλύπτει τα πάντα για το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα

Ο γάμος της χρονιάς είχε την υπογραφή Celia Kritharioti Couture!

Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός! Το Σάββατο όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στο όμορφο νησί της Σίφνου και στον λαμπερότερο γάμο της ελληνικής showbiz. Φυσικά η υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν τον γάμο.
Η όμορφη Χριστίνα είχε δηλώσει ότι το νυφικό της θα ήταν δημιουργία του διάσημου οίκου και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό, ενώ το φόρεμα ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους, καθώς δεν είχε αποκαλυφθεί η παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι την τελευταία στιγμή.
Για το λαμπερό φόρεμα χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες κεντήματος στο χέρι με χειροποίητα μοτίφ λουλουδιών και κρύσταλλα Swarovski. Αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το ολοκέντητο κορσάζ με την αποκαλυπτική πλάτη, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια που έδωσαν μια ανάλαφρη αίσθηση στη δημιουργία. Τη γαμήλια δημιουργία ολοκλήρωσε η ολοκέντητη μεταξωτή κουάφ με λουλούδια και κρύσταλλα Swarovski.
Το νυφικό από μεταξωτή οργάντζα αποτέλεσε ιδιαίτερο project για όλη την ομάδα της Σίλιας Κριθαριώτη, που συντέλεσαν στη δημιουργία του, ενώ έδωσαν τις πιο θερμές ευχές στην όμορφη νύφη δηλώνοντας στο λογαριασμό του οίκου στο Instagram « Είναι ελληνικό έθιμο ότι όσο περισσότερο κέντημα έχει το νυφικό, τόσο καρπερός θα είναι και ο γάμος».

Η επιλογή του οίκου για τη δημιουργία του νυφικού φορέματος δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο οίκος έχει ντύσει στο πρόσφατο παρελθόν μερικές από τις πιο διάσημες νύφες, όπως την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού και την εκρηκτική Κάτια Ζυγούλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved