Το δίλημμα του σχεδιαστή για το ρούχο της Φουρέιρα στην Eurovision
Designers

Το δίλημμα του σχεδιαστή για το ρούχο της Φουρέιρα στην Eurovision

Για την Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει να ντύνει μίλησε ο Βρεττός Βρεττάκος.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μίλησε παράλληλα για τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision και αποκάλυψε το δίλλημα που είχε με τον στυλίστα της για την επιλογή ρούχου…

'Εχουν φορέσει ρούχα σου σχεδόν όλες οι διάσημες Ελληνίδες. Ποια απολαμβάνεις να ντύνεις;

«Η Δέσποινα Βανδή είναι η πρώτη μου αγάπη. Μέσω εκείνης έγινε η εμφάνιση μου στην ελληνική σόουμπιζ. Δυστυχώς στην Ελλάδα, όταν κάποιος λήξει μία συνεργασία, θεωρείται ότι υπάρχει πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με κανέναν. Σε επαγγελματική βάση δεν μπορείς να είσαι με κάποιον επ' αόριστον. Επίσης, η Έλενα Παπαρίζου έχει για εμένα τη στόφα του ανθρώπου του εξωτερικού. Την Ελένη Φουρέιρα την ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή που την είδα στο συγκρότημα Μystique. Τη θεωρώ ένα απίστευτο παιδί με τρομερή δυναμική. Πάντοτε θαύμαζα τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους».

Η Ελένη επέλεξε δική σου δημιουργία για τη Εurovisiοn.

«Είχα δεδομένο ότι η Ελένη θα ήταν μέσα στην τριάδα. Είναι εξαιρετική και δουλεύει πολύ. Αν και με το στυλίστα της, Μάρκο Ανδριώτη, ήμασταν ανάμεσα σε κορμάκι ή φόρμα, επιλέξαμε την ολόσωμη φόρμα - και την ανέδειξε στο έπακρο. Το αποτέλεσμα ήταν από όλες τις πλευρές άρτιο: φωνητικά, σκηνική παρουσία και στιλιστικά», τονίζει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved