O Tassos Mitropoulos εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας
Designers

O Tassos Mitropoulos εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας

Με ένα λαμπερό fashion show ο αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής Tassos Mitropoulos, παρουσίασε τις νέες τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019 σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί!

Προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd έδωσαν το παρών σε ένα ακόμη fashion show με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους καλεσμένους.

Special guest η Eλένη Χατζίδου και η 14χρονη κόρη της Αννίτα Ναθαναήλ, Τερέζα Χάμπερτ, οι οποίες περπάτησαν στο catwalk φορώντας μοναδικές customade δημιουργίες “Tassos Mitropoulos” και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η συλλογή 'Groove in the heart' είναι αφιερωμένη στην υπερβολή και το glam της δεκαετίας του '80.

Μία κολεξιόν με λάμψη απο πούλιες, παγέτες, PVC λεπτομέρειες, έντονα pop prints και funky self-print υφάσματα διατηρώντας πάντα την θηλυκότητα μιας δυναμικής γυναίκας που χαρακτηρίζει το brand “Tassos Mitropoulos”.

O γνωστός σχεδιαστής δημιουργεί μόδα που αντιστέκεται στην κρίση και πιστεύει στην ισχυρή προσωπικότητα και αυθεντικότητα της σύχρονης γυναίκας κάτι που αντικατροπτίζεται σε όλες του τις κολεξιόν.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved