Λαμπερό bridal show: “Complice by Stalo Theodorou “ στο Ζάππειο Μέγαρο
Fashion Shows

Λαμπερό bridal show: “Complice by Stalo Theodorou “ στο Ζάππειο Μέγαρο

Με ακόμη ένα λαμπερό fashion show η καταξιωμένη Κύπρια σχεδιάστρια Stalo Theodorou, παρουσίασε τη νέα της νυφική συλλογή “Fairy” στα πλαίσια της 6ης “Bridal Fashion Week 2019” που διεξήχθη όπως κάθε χρόνο, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Guest stars της βραδιάς ήταν η Eλένη Χατζίδου και ο σύντροφός της και παραολυμπιονίκης του κανόε καγιάκ, Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στην πασαρέλα με μοναδικές customade δημιουργίες της σχεδιάστριας ενώ μέρος των εσόδων του show διατέθηκε στο σωματείο “Δύναμη Ζωής & Αγάπης”.

Το γαμπριάτικο κοστούμι του Ετεοκλή Παύλου σχεδίασε ειδικά για τη βραδιά ο Οίκος “Takis Giannetos”. Στην επίδειξη έδωσε το «παρών» πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας.

Η νέα συλλογή της Stalo Theodorou, Fairy, αποτελείται από 60 δημιουργίες υψηλής ραπτικής πάντα με το γνωστό avant garde ύφος και τη φιλοσοφία του Οίκου “Complice by Stalo Theodorou”. Οι νεράιδες , τα αερικά του δάσους, οι νύμφες από τη μυθολογία αποτελούν πηγή έμπνευσης και έτσι οι δαντέλες , τα τούλια, το μετάξι και η λάμψη των κρυστάλλων μετατρέπονται σε αέρινες, ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες δημιουργίες με κίνηση και ροή που αντανακλώντας το φως, χαϊδεύουν αγκαλιάζοντας το γυναικείο σώμα και μεταμορφώνουν τη σύγχρονη γυναίκα σε εξωτική, μυστηριώδη, σαγηνευτική παρουσία που μαγνητίζει τα βλέμματα και που μέσα από τη φαντασία και το μύθο αναδύεται η νύφη του σήμερα.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved