Τάμτα: Ποζάρει με την κόρη της και μοιάζουν σαν αδελφές! (photos)
Fashion Shows

Τάμτα: Ποζάρει με την κόρη της και μοιάζουν σαν αδελφές! (photos)

Η Τάμτα είναι περήφανη για την κόρη της Άννυ και έχει κάθε λόγο να νιώθει έτσι! 

Γιατί η όμορφη τραγουδίστρια καμαρώνει για την Άννυ η οποία είναι και η μεγάλη της αδυναμία. Μαμά και κόρη έχουν άψογη σχέση. Άλλωστε, η Τάμτα έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της πως μαζί μεγάλωσαν. Ήταν πολύ μικρή όταν την έφερε στον κόσμο και γι' αυτό και δέθηκαν από πολύ νωρίς. Γι' αυτό και νιώθουν σαν να είναι αδελφές και φυσικά μοιάζουν και εμφανισιακά σαν να είναι.

Η Άννυ είναι φοιτήτρια στο τμήμα διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων στην Πάτρα και έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια εκεί. Όμως, συχνά ταξιδεύει μέχρι την Αθήνα, ειδικά όταν έχει επιθυμήσει τη μητέρα της.

Οι δυο τους προσφάτως έκαναν και σπάνια κοινή δημόσια έξοδο σε fashion show που έγινε στο πλαίσιο της 26ης Athens Xclusive Designers Week.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστικού διδύμου Mi Ro στους οποίους η Τάμτα έχει μεγάλη αδυναμία. Οι γραμμές τους και τα εκλεπτυσμένα υφάσματα που χρησιμοποιούν είναι ο τέλειος συνδυασμός για την Τάμτα η οποία δεν ήθελε να λείπει από το σόου.

Μάλιστα, έκανε πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση με κατακόκκινη σατέν τουαλέτα και ελαφρύ μακιγιάζ. Πιο απλά αλλά -πάντα- σικ ντυμένη, η κόρη της Άννυ η οποία πόζαρε μαζί της όταν οι φωτογραφικοί φακοί τις εντόπισαν μαζί στα παρασκήνια του σόου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved