Dior Celebrates Greece: Η φαντασμαγορική έναρξη στο Καλλιμάρμαρο – Οι πρώτες εικόνες
Fashion Shows

Dior Celebrates Greece: Η φαντασμαγορική έναρξη στο Καλλιμάρμαρο – Οι πρώτες εικόνες

Dior Celebrates Greece: Μαγικές οι πρώτες εικόνες από το σόου στο Καλλιμάρμαρο. 

Η παρουσίαση της «Made In Greece» συλλογής του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο πραγματοποιείται αυτή την στιγμή και μεταδίδεται σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση σε όλο τον πλανήτη.

Το «Dior Celebrates Greece» είναι το πρότζεκτ με το οποίο αποφάσισε ο γαλλικός οίκος μόδας να εντρυφήσει στην ελληνική ιστορία, την ελληνική ιστορία του ενδύματος και τον ελληνικό πολιτισμό, με έναν τρόπο που εμπλέκει με μαεστρία τον πολιτισμό, την τέχνη και τη μόδα.

Ο Οίκος Dior παρουσιάζει την συλλογή Cruise 2022 από την Maria Grazia Chiuri.

Η Resort συλλογή του οίκου, συνδυάζει τις δημιουργίες του με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Απευθείας από το εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο στην καρδιά της Αθήνας, ανακαλύψτε τους πολιτιστικούς διαλόγους που αποτέλεσαν την έμπνευση της επίδειξης που τοποθετείται στο σταυροδρόμι της κληρονομιάς και της σύγχρονης εποχής.

Δες τις πρώτες εικόνες

Ακολουθήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία online στο Dior.com

Στόχος των project αυτών του Dior, στο πλαίσιο της παρουσίασης κάθε χρόνο των Cruise συλλογών του, είναι η ανάδειξη κάθε φορά και μιας νέας γωνιάς της Μεσογείου και μαζί της ιστορίας της, του πολιτισμού της και φυσικά της μόδας. Έτσι, μετά το Μαρόκο και το Λέτσε, ήρθε η σειρά της Ελλάδας, σε μια στιγμή, μάλιστα, που συμπληρώνονται 60 χρόνια από την εμβληματική φωτογράφιση του Dior στην Ακρόπολη.

Απόψε πραγματοποιείται το ντεφιλέ στο Καλλιμάρμαρο, οι εικόνες του οποίου θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved