Αποθεώθηκαν οι επώνυμες φορώντας νυφικά- Η σέξι Σολωμού, το νάζι της Μπόμπα και η χαρά της Αντωνά
Fashion Shows

Αποθεώθηκαν οι επώνυμες φορώντας νυφικά- Η σέξι Σολωμού, το νάζι της Μπόμπα και η χαρά της Αντωνά

Μια υπέροχη βραδιά με επώνυμες Ελληνίδες να «κλέβουν» τις εντυπώσεις στην πασαρέλα ντυμένες νύφες.

Το βράδυ της Πέμπτης 23-3 πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας το Yes I Do Catwalk!

Οι πιο καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές και οίκοι νυφικής (και όχι μόνο) μόδας – Primalicia Bridal Designers, AthenaV Bridal Concept Store, Justin Alexander, Demetrios, Megla–M, MaryTheotoki, Tania Christoforatou, Anna Tavoularidi, Sotiris Georgiou και Stova Bambini – ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους πιο επιδραστικούς celebrities και μας χάρισαν ένα φαντασμαγορικό show με εντυπωσιακές δημιουργίες, statement παρουσίες, μουσική, specialacts και έντονο συναίσθημα.

1D8A8920.jpg

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι επώνυμες κύριες της ελληνικής showbiz -μαζί φυσικά με τους προσκεκλημένους- έζησαν μια από τις πιο ρομαντικές βραδιές της ζωής του χαρίζοντας στο κοινό εικόνες παραμυθένιες.

Η λίστα με τους celebrities που συμμετείχαν ήταν όπως κάθε χρόνο πολύ μεγάλη και περιελάμβανε περισσότερους από 60 επιδραστικούς ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης, του modeling, της μουσικής σκηνής και των socialmedia.

Ανάμεσά τους η Χριστίνα Μπόμπα, η Μαρία Σολωμού, η Μαρία Αντωνά, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Νικολέτα Ράλλη, η Ιωάννα Παππά, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και πολλές ακόμη.

Δες φωτογραφίες από την προετοιμασία

Η πασαρέλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved