Dior Celebrates Greece: Αποκλειστικό -  «Φρούριο» το Καλλιμάρμαρο για την λαμπερή εκδήλωση (Photos)
G-Fashion

Dior Celebrates Greece: Αποκλειστικό - «Φρούριο» το Καλλιμάρμαρο για την λαμπερή εκδήλωση (Photos)

Dior Celebrates Greece:  Το Gossip-tv βρέθηκε εκεί καταγράφοντας με τον φακό εικόνες από το εντυπωσιακό Καλλιμάρμαρο.

Ιδιαίτερη βραδιά για την Ελλάδα μετά την απόφαση του οίκου Dior να παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό show με τη χώρα μας σε πρώτο πλάνο. Η προγραμματισμένη εκδήλωση μόδας για τις 21:30 θα χαρίσει στους θεατές ένα απίστευτο θέαμα.

https://www.instagram.com/p/CQNXLgvINGx

Όλα φυσικά έχουν προγραμματιστεί λεπτομερώς με τη λίστα των καλεσμένων να μην ξεπερνά τα 400 άτομα. Για τον λόγο αυτό, η εκδήλωση θα προβληθεί δωρεάν και σε Live Streaming.

Ένα ταξίδι στο παρελθόν που στόχο έχει φυσικά την προβολή της Ελλάδας. Ένας ύμνος στην απλότητα και την πραγματική ομορφιά της χώρας μας, την κλασική Αρχαία Ελληνική λιτή εμφάνιση.

Φυσικά στο σόου του Dior θα βρίσκονται διακεκριμένοι καλεσμένοι από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν ήδη καταφθάσει από νωρίς, προσπαθώντας να μείνουν μακριά από τους φωτογράφους, φτάνοντας μάλιστα μάλιστα στο Καλλιμάρμαρο με άνδρες ασφαλείας αλλά και αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια

https://www.instagram.com/p/CQMEz5YoQbh

Στο show, η Ροζάνα Γεωργίου θα είναι το μοναδικό ελληνικό μοντέλο που θα περπατήσει για τον Dior στο Καλλιμάρμαρο. Η βάση της είναι στο εξωτερικό και, όπως ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τα περισσότερα μοντέλα είχαν ήδη κλειστεί από πρακτορεία στο εξωτερικό. Εάν υπήρχαν κάποιες ελλείψεις, τότε απευθύνθηκαν στα ελληνικά γραφεία για μακιγιέζ και στυλίστες!

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς το Gossip-tv βρέθηκε εκεί καταγράφοντας με τον φακό εικόνες από το εντυπωσιακό Καλλιμάρμαρο. Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ περαστικοί και τουρίστες σπεύδουν όσο πιο κοντά μπορούν προκειμένου να απαθανατίσουν εικόνες πριν ξεκινήσει το show.

Προβολή θα γίνεται και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα, αλλά και μέσω Live.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved