Μαρίνα Τσιντικίδου: Αποκλειστικές δηλώσεις για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα ναρκωτικών
Models

Μαρίνα Τσιντικίδου: Αποκλειστικές δηλώσεις για την εμπλοκή του ονόματός της στο κύκλωμα ναρκωτικών

Η Μαρίνα Τσιντικίδου λίγες μέρες μετά την κατάθεσή της στο δικαστήριο για την εμπλοκή του ονόματός της σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, μιλάει για όλα αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρώην μοντέλο είχε κάποιο φλερτ με έναν κύριο , ονόματι, «Άλεξ». Κάποιο βράδυ εκείνος της είχε προσφέρει να καπνίσει ένα τσιγάρο ινδικής κάνναβης.

Στη συνέχεια εκείνη επικοινώνησε μαζί του δύο ακόμα φορές για να της δώσει ένα αντίστοιχο τσιγάρο αλλά τελικά δεν συναντήθηκαν ποτέ.

954tgry4NTIKIDOY_22122009

Ο εν λόγω κύριος συνελήφθη ως μέλος σπείρας ναρκωτικών που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες σε γνωστά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας. Όταν έψαξαν το τηλέφωνό του βρήκαν συνομιλίες του με την Μαρίνα Τσιντικίδου.

Η πρώην «Σταρ Ελλάς» κλήθηκε από τον εισαγγελέα να καταθέσει για την υπόθεση. Το πρώην μοντέλο κατέθεσε υποστηρίζοντας ότι δεν τον ήξερε καλά, ότι υπήρξε ένα φλερτ και ότι του τηλεφώνησε δύο φορές.

5110_MARINA_TSI7t8fhsdkjfhwkalehNTIKIDOY_752007

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με το μοντέλο , όπου μας αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη και πώς είναι η ψυχολογία της σήμερα.

Αρχικά, δεν ήθελε να μιλήσει καθώς όλη αυτή η περιπέτεια την έχει κουράσει ψυχολογικά.

«Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα και δεν θέλω να μιλήσω γι'αυτό. Ο κόσμος καίγεται, πεθάνουν άνθρωποι κάθε μέρα».

Είστε όμως ένα αγαπημένο πρόσωπο και ο κόσμος θέλει να μάθει για την περιπέτειά σας

«Είμαι ένα πρόσωπο αρχαίο, οπότε τι να λέμε τώρα»

Πώς είναι σήμερα η ψυχολογία σας;

«Αισθάνομαι σαν να βιάστηκα, να βιάστηκα πολλαπλά και επίσης κανιβαλίστικα. Και όλα αυτά επειδή δεν έχω προστασία εκ των άνωθεν και δεν εννοώ το Θεό, εννοώ πολιτική. Οι άνθρωποι που θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να "σταυρώνονται", είναι στο σπίτι τους, ήσυχοι, επειδή έχουν ξαδέλφια και αδέλφια. Και αυτό θέλω να το υπογραμμίσω. Ξαφνικά βρέθηκα εγώ το εξιλαστήριο θύμα. Μόνο και μόνο που είχα επαφή με έναν κανονικό άνθρωπο, που έτσι φαίνονται όλοι οι άνθρωποι, δεν έχουν καμιά ταμπέλα στο πρόσωπό τους. Εξάλλου, στην ουσία εκλήθη σαν μάρτυρας αλλά ουσιαστικά ήμουν μάρτυρας υπερασπίσεως και δεν αποδεικνύεται τίποτα στις δικές μου συνομιλίες με έναν από αυτούς τους ανθρώπους. Γνώρισα έναν άνθρωπο, του μίλησα τρεις φορές και ξαφνικά βρέθηκα να πρέπει να απολογηθώ και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας».

6138_MARINA_TSINTIKIDOY_05032010

Τον κύριο αυτό τον γνωρίσατε τυχαία; Είχατε κάποιο φλερτ;

«Τον γνώρισα τυχαία. Το φλερτ είναι μια υπόθεση δική μου».

Επικοινωνήσατε ξανά μαζί του και του ζητήσατε να σας βρει ινδική κάνναβη. Για ποιο λόγο στραφήκατε στις ναρκωτικές ουσίες; Διανύατε μια δύσκολη φάση στη ζωή σας;

«Μα προς Θεού τι λέμε τώρα, στην ίδια πόλη ζούμε. Αυτό είναι το πρόβλημα; Εγώ έγκλημα δεν έκανα. Κι αν κάπνισα εγώ δύο τσιγάρα, ποιον αφορά; Δεν ενόχλησα κανέναν, δεν πείραξα κανέναν. Γιατί με ενοχλούνε, γιατί με κανιβαλίζουνε επειδή δεν έχω σύζυγο, δεν έχω σύντροφο, δεν έχω ξάδελφο, δεν έχω πατέρα γιατί πέθανε. Γιατί; Είμαι μια γυναίκα μόνη μου. Επιτέλους, λυπηθείτε με».

Δέχεστε αυτή την περίοδο κάποιες απειλές;

«Όχι, βέβαια. Φυσικά και όχι»

6286ffffffffr3534Y_10062007

Πώς νιώθει σήμερα η Μαρίνα;

«Η Μαρίνα σήμερα νιώθει μια τεράστια αδικία γιατί βρέθηκα να απολογούμαι για σφάλματα άλλων , οι οποίοι κρύφτηκαν γιατί είχαν τον τρόπο να το κάνουν. Εγώ έχω μείνει άφωνη».

Θεωρείται ότι υπήρξαν κάποια άτομα που ήθελαν να χτυπήσουν την «Μαρίνα Τσιντικίδου»;

«Νομίζω ότι αυτό αφορούσε μόνο την εμπλοκή μου στην Πολιτική στις προηγούμενες εκλογές, που ήταν και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Το μετανιώνω εντελώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved