Δεν θα πιστεύετε ποιοι είναι οι γονείς αυτού του πανέμορφου κοριτσιού
Models

Δεν θα πιστεύετε ποιοι είναι οι γονείς αυτού του πανέμορφου κοριτσιού

Είναι νέα, ωραία και ασχολείται με την μόδα. Άλλωστε, με μαμά μοντέλο δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει αυτό τον δρόμο. 

Ωστόσο, έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό, αφού ο πατέρας της υπήρξε ένας σημαντικός αθλητής στο άλμα εις ύψος.

Η Σάντυ Παπακώστα είναι κόρη του Λάμπρου Παπακώστα και της Σιλβάνα Γκαϊόλας.

«Με την αδελφή μου μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι όπου όλα ήταν φυσιολογικά. Φυσικά ξέραμε ότι ο πατέρας μας ήταν σημαντικός αθλητής και η μητέρα μας είχε μια εξαιρετική πορεία στον χώρο της μόδας. Συχνά βλέπαμε παλιές φωτογραφίες από επιτυχίες τους και συζητούσαμε γι' αυτές, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν μας άφησαν να αποκτήσουμε την εντύπωση ότι είμαστε κάτι το ιδιαίτερο. Η μητέρα μου είναι ο άνθρωπος που μας τρέχει σε κάθε μας δραστηριότητα μέχρι σήμερα, μια που ο πατέρας μου εργάζεται πολλές ώρες. Μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι όπου γαλουχηθήκαμε με τέτοιον τρόπο ώστε να δίνουμε βαρύτητα στις ουσιαστικές σχέσεις και την αγάπη» είπε στο Πρώτο Θέμα η Σάντυ Παπακώστα και συνέχισε: ««Δοκίμασα τον εαυτό μου σε διάφορα αγωνίσματα, όπως το κολύμπι και η γυμναστική, κατέληγα, όμως, στο άλμα εις ύψος. Είναι ένα αγώνισμα που μου αρέσει ιδιαίτερα. Ο αθλητισμός μου αρέσει όσο και η μόδα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου στο σχολείο, αλλά θα ήθελα να τα συνεχίσω και τα δυο. Το ημερήσιο πρόγραμμα μου περιλαμβάνει σχολείο, προπόνηση μουσική και χορό. Ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος, αλλά δεν με πειράζει αφού καταπιάνομαι με όλα αυτά που μου αρέσουν και τα οποία έχω, εξάλλου, η ίδια επιλέξει».

Παρά τις ρίζες τηςν που αγγίζουν δύο ηπείρους, το όνομα της δεν είναι ούτε ελληνικό, ούτε βραζιλιάνικο. Είναι ινδικό και, σύμφωνα με την ινδική φιλοσοφία, σημαίνει ειρήνη. Νονός της είναι ο Ινδός γκουρού Σάι Μπαμπά, τον οποίο επισκέπτονταν συχνά οι γονείς της.

«Εκείνος τους πρότεινε να με ονομάσουν έτσι. Ο Σάι Μπάμπα άφησε πίσω του ένα τεράστιο πνευματικό και κοινωνικό έργο που έχει επηρεάσει βαθύτατα την ανθρωπότητα. Οι σκέψεις, η φιλοσοφία και ο τρόποι ζωής του αποτελούν ένα ουσιαστικό μάθημα για όλους μας. Η ημέρα μας πάντα ξεκινά διαβάζοντας ένα quote του, όπως ότι "πέρα και πάνω απ' όλα είναι η αγάπη"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved