Τα δύσκολα χρόνια της Irina Shayk: «Μοιραζόμασταν ένα μπολ με ρύζι»
Models

Τα δύσκολα χρόνια της Irina Shayk: «Μοιραζόμασταν ένα μπολ με ρύζι»

Σήμερα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα παγκοσμίως. Ωστόσο ο δρόμος της επιτυχίας δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την Irina Shayk.

Σε συνέντευξή της στο ES Magazine τόνισε αναφορικά με την προσωπική της ζωή: «Τη λέμε ιδιωτική ζωή γιατί είναι δική μου. Πέρα από τη δουλειά είμαι ένα φυσιολογικό άτομο και θέλω να συνεχίσω να είμαι έτσι»

Το ξεκίνημα στο Παρίσι ήταν δύσκολο, αλλά ωραίο. «Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε το να κάνεις επιδείξεις. Δεν μιλούσα αγγλικά, αλλά ήθελα να στείλω κάποια χρήματα στην οικογένεια μου».

Τα πρώτα χρόνια στην Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολα. Μοιραζόταν ένα μικρό διαμέρισμα με άλλες κοπέλες και έπρεπε να ζει με περίπου 40 ευρώ την εβδομάδα. «Την Κυριακή μοιραζόμασταν όλα τα κορίτσια ένα μπολ με ρύζι γιατί δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε περισσότερα τρόφιμα. Αυτές ήταν πράγματι δύσκολες στιγμές, αλλά όλες ήμασταν χαρούμενες».

«Τώρα όταν έρχομαι στο Παρίσι για δουλειά έχω οδηγό που με πηγαινοφέρνει, μένω σε ωραία ξενοδοχεία, όμως οι δυσκολίες που πέρασα στην αρχή με βοήθησαν να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα εύκολο ή προφανές».

«Τα άλλα κορίτσια ήταν πολύ αδύνατα και έκαναν πασαρέλα, ενώ εμένα δεν με επέλεγαν επειδή δεν χωρούσα στα μικρά μεγέθη των ρούχων, είχα πλούσιο στήθος και ελιές στο δέρμα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved