Εφιάλτης στην άσφαλτο για γνωστό μοντέλο - Τράκαρε σε τούνελ και εκσφενδονίστηκε το αυτοκίνητό της
Models

Εφιάλτης στην άσφαλτο για γνωστό μοντέλο - Τράκαρε σε τούνελ και εκσφενδονίστηκε το αυτοκίνητό της

 Γνωστό μοντέλο γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τράκαρε μέσα σε τούνελ.

Ο λόγος για το μοντέλο, Τζίνα Μαμάκη, που έζησε τον απόλυτο τρόμο το περασμένο Σάββατο ενώ οδηγούσε μέσα σε τούνελ, στην Αθήνα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε η δεύτερη Ελληνίδα - μετά τη Βίκυ Καγιά- που έφτασε στα κάστινγκ της Victoria's Secret, επέστρεφε από μια φωτογράφιση στα βόρεια προάστια το μεσημέρι του Σαββάτου και βρισκόταν μάλιστα καθ' οδόν για τη λεωφόρο Κατεχάκη – Αλίμου.
Την ώρα που η Τζίνα μπήκε σ' ένα μικρό τούνελ, κοντά στη λεωφόρο Κατεχάκη, ένα λάστιχο του αυτοκινήτου της παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου της, να φέρει σβούρες και από την αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου βρισκόταν, εκσφενδονίστηκε προς τα δεξιά, όπου προσέκρουσε στην άκρη του τούνελ.

Η ξέφρενη πορεία του με την οδηγό ανήμπορη να αντιδράσει συνεχίστηκε για λίγο μέχρι που τελικά σταμάτησε λίγο έξω από το τούνελ, μπροστά σε έναν χώρο στάθμευσης. Σοκαρισμένο το μοντέλο, που ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και φορούσε ζώνη ασφαλείας, βγήκε από το όχημα. Στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του συμβάντος και έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.
Τυχερή μέσα στην ατυχία της, η Τζίνα τη γλίτωσε πολύ φτηνά με επιφανειακά τραύματα, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.
«Φοβήθηκα πολύ, αλλά τώρα είμαι καλά» δήλωσε στην «Espresso» το μοντέλο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το μοντέλο, που ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου X-Ray Models και παράλληλα με τη δουλειά του σπουδάζει τουριστικές επιχειρήσεις, ήταν μεταξύ των πελατών του πολυτελούς ξενοδοχείου «Address Downtown», στο Ντουμπάι, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved