Gisele Bundchen: Η μητρότητα, οι ενοχές και η πλαστική που μετάνιωσε!
Models

Gisele Bundchen: Η μητρότητα, οι ενοχές και η πλαστική που μετάνιωσε!

Είναι ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα supermoded του κόσμου, παντρεμένη με έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές.

Μπορεί να θηλάζει με το ένα χέρι και ταυτόχρονα να ετοιμάζεται για μια φωτογράφιση εσωρούχων, ξυπνάει για διαλογισμό στις 05:00 και η οικογένειά της είναι τόσο προσκολλημένη σε θέματα υγείας που τα παιδιά της δεν θέλουν καν, καραμέλες στη γιορτή του Halloween.

Μετά το γάμο με τον Brady το 2009, η Gisele Bundchen καλωσόρισε τον γιο τους, Benjamin, τον ίδιο χρόνο και την κόρη τους Vivian, τρία χρόνια αργότερα. Λέει πως η προσαρμογή στη μητρότητα ήταν σκληρότερη από τις ζηλευτές φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram.

«Όταν έγινα μητέρα, έχασα κάτα κάποιο τρόπο τον εαυτό μου. Ήταν σαν ένα κομμάτι μου να πέθαινε» λέει στο People και συνεχίζει: «Ήμουν αυτό το ανεξάρτητο άτομο. Όλα είχαν να κάνουν με μένα. Αλλά είχα αυτό το μικρό πλάσμα και ξαφνικά ένιωθα πως δεν μπορούσα να κάνω οτιδήποτε άλλο και αυτό ήταν δύσκολο για μένα. Ό, τι πάντα ήθελα, ήταν να γίνω μητέρα, αλλά όταν το βιώνεις αυτό είναι σοκ».

Παρόλο που ελάττωσε τη δουλειά για να μένει στο σπίτι (μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη, όπου παίζει ο Brady), «Είχα αυτή τη φρικτή, αυτοεπιβαλλόμενη ενοχή. Σκεφτόμουν τι απαίσια μητέρα που ήμουν ακόμη και όταν άφηνα το παιδί μου για μια ημέρα» λέει. Και όταν έπαιρνε μαζί της το παιδί στη δουλειά «αισθανόμουν ενοχή και για αυτό».

Έχοντας αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι της φροντίδας του παιδιών (με τη βοήθεια νταντάς), την ώρα που ο Brady συχνά προπονείται από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, «είσαι κουρασμένη και στη συνέχεια δεν μπορείς να είσαι ο καλύτερος σύντροφος» παραδέχεται. Η Gisele λέει πως εκείνη και ο σύζυγός της είχαν διαφωνίες (τον παρότρυνε να αποσυρθεί τα τελευταία επτά χρόνια, εξαιτίας και τον μακροχρόνιων τραυματισμών του) και αντιμετώπισαν δύσκολες καταστάσεις (όπως το σκάνδαλο Deflategate, όταν ο Brady αποκλείστηκε από το NFL, κατά τη διαδικασία της έρευνας των ισχυρισμών που τον ήθελαν να αγωνίζεται με ξεφούσκωτες μπάλες). «Όταν κάποιος που αγαπάς είναι χαρούμενος, τότε σε κάνει χαρούμενο ή αν είναι λυπημένος, γίνεσαι κι εσύ λυπημένος» λέει.

«Υποφέρεις μαζί του και έχεις χαρές μαζί του». Μαζί έμαθαν πώς να διαχειρίζονται τις εντάσεις. Η Gisele θυμάται μια δύσκολη κατάσταση, όταν εκείνη και ο Tom ήταν σε διαφορετικές χώρες και εκείνος της έστειλε έναe-mail που την πλήγωσε. Αντί να απαντήσει ανάλογα, αποτύπωσε την οργή της στο χαρτί και στη συνέχεια αποφάσισε να κάψει τις σελίδες. «Τότε του είπα πως ήμουν έτοιμη να μιλήσουμε όποτε εκείνος ένιωθε έτοιμος να συνεχίσουν τη συζήτηση σε ένα περιβάλλον αγάπης και σεβασμού» θυμάται. Έχτισαν ξανά τη σχέση τους από εκεί. «O Tom διάβασε το βιβλίο μου, αλλά δεν με ρώτησε ποτέ τι είχα γράψει σε εκείνες τις σελίδες (που έκαψα)».

Υπήρχε και κάτι ακόμη στρεσογόνο γύρω από τη μητρότητα: Ο θηλασμός κάθε παιδιού για πάνω από 1,5 χρόνο άφησε το στήθος της μικρότερο και με άλλο μέγεθος, αλλαγές που πλήγωσαν την αυτοεκτίμησή της. «Πάντοτε με κολάκευαν για το σώμα μου και ένιωθα πως οι άλλοι είχαν προσδοκίες από εμένα στις οποίες δεν μπορούσα να ανταποκριθώ» λέει. «Ένιωθα πολύ ευάλωτη, επειδή μπορώ να γυμναστώ, να τρώω υγιεινά, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το γεγονός πως και τα δύο παιδιά απολάμβαναν να τρώνε από τον αριστερό μαστό και όχι από το δεξί. Αυτό που ήθελα ήταν να είμαι εντάξει με τα παιδιά μου και να σταματήσει ο κόσμος να σχολιάζει».

Το 2015 πήγε διακριτικά για αυξητική στήθους –μια απόφαση που όπως λέει μετάνιωσε άμεσα.

«Όταν ξύπνησα αναρωτήθηκα, “Τι έκανα;”. Ένιωθα πως ζούσα σε ένα κορμί που δεν αναγνώριζα. Τον πρώτο χρόνο φορούσα φαρδιά ρούχα επειδή δεν ένιωθα άνετα». Ο Brady τη στήριξε. «Είπε απλά, “σε αγαπώ όπως και να χει”» λέει. «Αυτό ήταν σίγουρα ένα ακόμη μάθημα: Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατή. Αλλά εύχομαι να το είχα μάθει με ένα διαφορετικό τρόπο», λέει μεταξύ άλλων στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved