Μοντέλο της Vogue είναι πλέον άστεγο - Η συγκλονιστική ιστορία της
Models

Μοντέλο της Vogue είναι πλέον άστεγο - Η συγκλονιστική ιστορία της

Η Nastasia Urbano, μοντέλο της Vogue, είναι πλέον άστεγη!

Πώς κατέληξε όμως να είναι άστεγη; Η ιστορία της συγκλονίζει…
«Έκανα φωτογραφίσεις στα περιοδικά που μου άρεσαν και μου έδιναν ένα εκατομμύριο για μόνο 20 μέρες δουλειάς. Έκανα παρέα με τον Τζακ Νικολσον και τον Ρομάν Πολανσκι, ενώ πήγαινα στα πάρτι της Μέλανια Γκριφιθ και του Ντον Τζόνσον. Ημουν μάλιστα έτοιμη να πάω και στον γάμο της Μαντόνα με τον Σον Πεν, ωστόσο το προηγούμενο βράδυ γύρισα με απίστευτο hangover και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πραγματικά ζούσα σαν βασίλισσα» περιγράφει το μοντέλο για τη χλιδάτη ζωή που κάποτε έκανε.
Σήμερα όμως αδυνατεί να συντηρήσει τον εαυτό της η Nastasia και υπάρχουν μέρες που κοιμάται στους δρόμους της Βαρκελώνης ζητιανεύοντας.

Πώς όμως έφτασε σε αυτό το σημείο; Ο πρώην άντρα της και πατέρα των παιδιών της που φρόντισε να μην της αφήσει δεκάρα τσακιστή.
«Το μόνο καλό από αυτή τη σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. Μου έφαγε όλα μου τα χρήματα. Δύο μέρες αφ’ ότου τον γνώρισα με είχε βάλει να του αγοράσω μία BMW και εγώ το έκανα σαν ανόητη. Ήμουν ερωτευμένη»!

Η Ισπανίδα καλλονή κάνει έκκληση: «Θέλω να ζήσω, όχι απλά να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να ζητώ χρήματα. Όλοι οι γνωστοί μου με έχουν απομακρύνει. Θέλω να γίνω καλά για τα παιδιά μου»!

Και πρώην μοντέλα προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, όπως η Ρουθ Σάλερ, που δήλωσε: «Έπαθα σοκ. Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Κάποτε ζούσαμε σαν πριγκίπισσες, σαν θέες. Είμαι έτοιμη να την βοηθήσω και να μιλήσω με φωτογράφους και οργανισμούς ώστε να μπορέσει να εργαστεί ξανά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved