Δήμητρα Κωστάκη: «Έχω μπει στον ρόλο της κλασικής Ελληνίδας μάνας»
Models

Δήμητρα Κωστάκη: «Έχω μπει στον ρόλο της κλασικής Ελληνίδας μάνας»

Από την καριέρα, τις επιλογές και τον ήπιο τρόπο που επέλεξε να πορεύεται μάλλον δεν την ενδιάφερε το επάγγελμα «διασημότητα».

«Δεν με ενδιέφερε καθόλου να γίνω γνωστή. Δεν το επεδίωξα να γίνω φίρμα. Δεν ήθελα να γίνω γνωστή ως Δήμητρα Κωστάκη, ως κάτι εκτός δουλειάς μου. Ήθελα να με γνωρίζουν για τη δουλειά μου ως μοντέλο», λέει στο Gala.

Ωστόσο, και μετά το τέλος της καριέρας της συνέχισε να ιχνηλατεί στο ίδιο μονοπάτι. «Δεν έκανα σκάνδαλα, δεν έκανα γυμνά, άρα δεν απασχόλησα», μονολογεί γελώντας και μιλά για την εμπειρία της στο σανίδι. «Έπαιξα το 1999 στο Θέατρο Τέχνης. Με είδε ο Μίμης Κουγιουμτζής στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, κρεμασμένη σε ένα περίπτερο, και είπε "τη θέλω". Πήγα εκεί, έκανα τέσσερις μήνες πρόβες με τους ηθοποιούς, με τον Νίκο Καραθάνο, τη Μυρτώ Αλικάκη, τη Σοφία Ολυμπίου. Ο Κουγιουμτζής μου πρότεινε να μείνω στο Τέχνης, να συνεχίσω, αλλά εγώ ποτέ δεν ήθελα να μπλέκω τα πράγματα. Ήθελα να κάνω καλά αυτό που ήξερα να κάνω. Είμαι τελειομανής και ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Είμαι και αυστηρή με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ αυτό που βλέπω σήμερα, ότι όλοι είναι όλα. Δεν είμαστε όλοι όλα».

Αν, πάντως, σε κάτι μπορεί να καυχιέται ότι είναι καλή, αυτό είναι σίγουρα ο ρόλος της μητέρας.

«Εχω τρία παιδιά. Έχω μπει στον ρόλο της κλασικής Ελληνίδας μάνας. Είμαι βέβαια και λίγο σκληρή. Τα παιδιά μου με φωνάζουν "Μέρκελ". Οι μεγάλοι γιοι μου είναι 19 ετών και είναι φαντάροι αυτή τη στιγμή, ενώ ο μικρός μου είναι 11 ετών. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το παρελθόν μου στο μόντελινγκ. Σκασίλα τους μεγάλη αν η μητέρα τους ήταν top model. Δεν τους εμπνέει το φαίνεσθαι», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved