Χονγκ Κονγκ: Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση με τα δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου
Models

Χονγκ Κονγκ: Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση με τα δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου

Χαραμάδα ελπίδας αφήνει νια την 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου η απουσία των δακτυλικών αποτυπωμάτων της πάνω στο δέμα με τα ναρκωτικά που βρέθηκε στο σακίδιο της. 

Η νεαρή οδηγείται σήμερα ενώπιον των κινεζικών δικαστηρίων νια τη μεταφορά των 2,6 κιλών κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2017.
Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, από την εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα με τα ναρκωτικά δεν ανιχνεύθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές του Χονγκ Κονγκ δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης.
«Αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία», εξήγησε ο κ. Κεχαγιόγλου, εκτιμώντας ωστόσο ότι η έκβαση της δίκης είναι αβέβαιη.

Πάντως, παρά τη σκληρή νομοθεσία της Κίνας σε ό,τι αφορά τη διακίνηση ναρκωτικών, το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο δεν φέρεται ότι ήρθε σε επαφή με το επίμαχο πακέτο αναμένεται να βοηθήσει τους δικηγόρους της να στηρίξουν τον υπερασπιστικό της ισχυρισμό ότι η ίδια δεν είχε καμία γνώση ή σχέση με το τι περιείχε η ταξιδιωτική τσάντα της.
«Πιστεύει ότι θα αθωωθεί»
Η 21 χρονη, που είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώα, θεωρεί ότι το πακέτο της κοκαΐνης τοποθετήθηκε στην τσάντα της από φιλικό της πρόσωπο.
Η 21 χρονη Ειρήνη, η οποία παραμένει εδώ και 16 μήνες έγκλειστη στις κινεζικές φυλακές, αγωνιά για την τελική κρίση των Κινέζων δικαστών και ενόρκων, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου, ο οποίος συνάντησε τη νεαρή κοπέλα στη φυλακή την περασμένη Κυριακή, «η Ειρήνη πιστεύει ότι θα αθωωθεί».
Χθες είχαν τη δυνατότητα και οι γονείς της να δουν από κοντά το παιδί τους.
«Το κρίσιμο είναι αν θα πιστέψει το επταμελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε», εξήγησε ο συνήγορος της, προειδοποιώντας πως ενδεχόμενη δικαίωση της θα αποτελέσει έκπληξη για τον ίδιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved