Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα της Υφηλίου! Γνωρίστε τη μέσα από φωτογραφίες
Models

Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα της Υφηλίου! Γνωρίστε τη μέσα από φωτογραφίες

Ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα της Υφηλίου στον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς και η Νοτιοαφρικανή Zozibini Tunzi σίγουρα αξίζει 100% τον τίτλο! 

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου γυναίκες που μοιάζουν σε εμένα, που έχουν αυτό το δέρμα και αυτά τα μαλλιά, δεν θεωρούνταν ποτέ όμορφες», δήλωσε η 26χρονη, απαντώντας στην τελευταία ερώτηση που της τέθηκε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι η ώρα να σταματήσει αυτό». Η ίδια επεσήμανε πως θέλει να γίνει κάποια στιγμή παράδειγμα για τα παιδιά.

Αναπληρωματικές Μις Υφήλιος αναδείχθηκαν η Μις Μεξικό Sofia Aragon και ηΜις Πουέρτο Ρίκο Madison Anderson.

Φυσικά, την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η Zozi, όπως είναι το χαϊδευτικό της όνομα, ξέσπασε σε λυγμούς ενώ οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επεφημούσαν για τη μεγάλη νίκη της. Δείτε παρακάτω τα βίντεο...

Η Zozi γεννήθηκε στο Τσόλο, στο Ανατολικό Κέιπ Τάουν και έχει άλλες δύο αδελφές. Σπούδασε στο Cape Peninsula University of Technology παίρνοντας και μπάτσερ στις Δημόσιες Σχέσεις το 2018.

Οι γονείς της υπήρξαν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή του ταξιδιού την στον διαγωνισμό ομορφιάς και ήταν οι πρώτοι που τη συνεχάρησαν για τη μεγάλη της νίκη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved