Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς: «Φοβάμαι όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου» (Photos)
Models

Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς: «Φοβάμαι όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου» (Photos)

Για την «αρρωστημένη σχέση» που είχε και για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει την κακοποιούσε ψυχολογικά αλλά και ψυχικά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ραφαέλα Πλαστήρα.

Η Σταρ Ελλάς, η οποία εκπροσωπεί τη χώρα μας στα καλλιστεία για την επόμενη «ομορφότερη γυναίκα του κόσμου», συγκλονίζει με την εξομολόγησή της, αποκαλύπτοντας πως φοβάται ακόμη και για τη ζωή της.

«Βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά»…

«Οσο βρισκόμουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, έλαβα κάποια υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω Instagram από έναν άγνωστο λογαριασμό. Αυτά είχαν σαν απώτερο σκοπό να με μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν», αναφέρει, και συνεχίζει:

«Υποπτεύομαι ότι πίσω από τον λογαριασμό βρίσκεται ο πρώην σύντροφός μου, που θέλει για ακόμα μια φορά να με ρίξει ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυνατή όμως και δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να με επηρεάσει».

«Δεν θα το αρνηθώ. Ναι, φοβάμαι, φοβάμαι πολύ. Οχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλη μου την οικογένεια. Το συγκεκριμένο άτομο στο παρελθόν εξέφρασε απειλές τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι. Οταν ήμασταν μαζί ήταν βίαιος και επιθετικός μαζί μου και φοβάμαι ότι δεν θα διστάσει να μου επιτεθεί ξανά», είπε η ίδια στην εφημερίδα Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved