Σοκάρει η Σταρ Ελλάς μιλώντας για την κακοποίησή της από σύντροφό της: «Με χτυπούσε πολύ άσχημα»
Models

Σοκάρει η Σταρ Ελλάς μιλώντας για την κακοποίησή της από σύντροφό της: «Με χτυπούσε πολύ άσχημα»

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η διήγησή της προκαλεί ανατριχίλα. Ειδικά στις γυναίκες που είτε έχουν υποστεί στη ζωή τους έστω και μία φορά λεκτική ή σωματική κακοποίηση είτε θεωρούν αδιανόητη μία τέτοιου είδους μεταχείριση. 

Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε το δράμα που ζούσε πριν από κάποιους μήνες.

«Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πως, επειδή πριν μερικούς μήνες ήμουν σε μια πολύ δύσκολη θέση, σε μια σχέση τοξική, ήθελα να περάσω στις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που έχουν περάσει τα ίδια με μένα ή χειρότερα, πως δεν είναι μόνες τους. Και πως πρέπει να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα, δεν πρέπει να φοβούνται» παραδέχτηκε η ίδια.

Και συνέχισε: «Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω κι εγώ πώς ξέφυγα, γιατί μέναμε μαζί, συζούσαμε. Δεν με άφηνε καθόλου να βγαίνω έξω, βγαίναμε μόνο μαζί. Όταν έφευγε από το σπίτι, πάντα κλείδωνε την πόρτα. Η αστυνομία είχε έρθει αρκετές φορές, με χτυπούσε πολύ άσχημα, ήμουν σε πολύ χάλια κατάσταση, είχα πάει στο νοσοκομείο. Του είχα κάνει πολλές μηνύσεις, έμπαινε φυλακή για μια μέρα και έβγαινε. Δραπέτευσα από το σπίτι που μέναμε μαζί και γύρισα στην Ελλάδα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η φετινή Σταρ Ελλάς για τις δύσκολες στιγμές που έζησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved