Αιμιλιάνο – Μαριαγάπη: Δείτε το ζευγάρι του GNTM σε ρομαντική του βόλτα στο Μιλάνο!
Models

Αιμιλιάνο – Μαριαγάπη: Δείτε το ζευγάρι του GNTM σε ρομαντική του βόλτα στο Μιλάνο!

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι που "στέριωσε" μετά τη "θητεία" του σε ριάλιτι παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρα ο Αιμιλιάνο Μάρκου με τη Μαριαγάπη Ξυπολιά οι οποίοι δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή μαζί, εντός και εκτός συνόρων!

Τα δύο μοντέλα που κατάφεραν να αναδειχθούν μέσα από το GNTM συνεχίζουν να είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι.

Ο Αιμιλιάνο αυτή την εποχή, παρά την κρίση που έχει "χτυπήσει" την Ευρώπη και γενικότερα τον πλανήτη λόγω κορονοϊού, είχε κλεισμένες δουλειές που έπρεπε να φέρει εις πέρας στο Μιλάνο. Όμως δεν ταξίδεψε μόνος στην Ιταλία αλλά τον ακολούθησε και η αγαπημένη του ώστε να γνωρίσει τη γειτονική χώρα και να κάνει παρέα στον σύντροφό της όποτε εκείνος θα είχε ελεύθερο χρόνο.

Σε μία τέτοια στιγμή τους, αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στους δρόμους του ατμοσφαιρικού Μιλάνου που είναι η Μέκκα της μόδας.

Εκεί λοιπόν, ο Αιμιλιάνο ανέβασε ένα στόρι από μία βόλτα τους, έχοντας βέβαια σε πρώτο πλάνο το φωτογραφικό του "κλικ" την όμορφη αγαπημένη του.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι είχε έρθει κοντά από τις αρχές σχεδόν του παιχνιδιού, φρόντισε να είναι όσο πιο διακριτικό μπορούσε για τον έρωτα που βίωνε στο σπίτι του GNTM και μόνο όταν βγήκε εκτός τον εκδήλωσε.

Πλέον οι δυο τους απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί, μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες και κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ερωτευμένοι είναι.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από τη ρομαντική τους βόλτα στο Μιλάνο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved