Μπορεί πλέον να είναι μία... άλλη αλλά κάποτε την αποκαλούσαμε τον... Ρονάλντο του GNTM!
Models

Μπορεί πλέον να είναι μία... άλλη αλλά κάποτε την αποκαλούσαμε τον... Ρονάλντο του GNTM!

Το 2019, ένα ψιλόλιγνο κορίτσι από την Κομοτηνή μας συστηνόταν μέσα από το GNTM, δηλώνοντας αποφασισμένη να κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ. 

Τότε, λίγοι πίστευαν ότι η Ειρήνη Ερμίδου θα τα κατάφερνε όχι γιατί δεν ήταν αρκετά όμορφη ή δεν είχε τις τέλειες αναλογίες αλλά επειδή είχε εκρηκτικό χαρακτήρα, έντονη προσωπικότητα και μερικές φορές της... ξέφευγε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Λάτρης του ποδοσφαίρου, η Ειρήνη δεν άργησε να αποκτήσει το παρατσούκλι "Ρονάλντο" του GNTM.

Η 21χρονη σήμερα Ειρήνη όμως δεν έχει πλέον καμία σχέση με εκείνο το κορίτσι. Πολύ πιο θηλυκή, άκρως ανανεωμένη και έχοντας αλλάξει τελείως το στυλ της, η νεαρή καλλονή ποζάρει με κοντό ξανθό καρέ για κορυφαίες φίρμες.

Έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, ασχολείται επαγγελματικά πλέον με το μόντελινγκ και έχει αλλάξει τελείως ζωή.

Αρκεί κανείς να δει μόνο την προσωπική της σελίδα στο instagram για να καταλάβει ότι εκείνο το ψιλόλιγνο κορίτσι με την έντονη προσωπικότητα και τον δυναμισμό είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο με το εντυπωσιακό μοντέλο που φωτογραφίζεται για κορυφαίους σχεδιαστές ή για μεγάλες καμπάνιες.

Ήταν κάτι που ήθελε πάντα και ήρθε ο καιρός, με σωστή καθοδήγηση αλλά και πολλή δουλειά να πετύχει έναν προς έναν τους στόχους της.

Και το αποτέλεσμα -η αλήθεια είναι- εντυπωσιάζει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όπως ήταν αλλά και όπως είναι σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved