Εκπλήσσει η ανάρτηση της Καληφώνη: «Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της»
Models

Εκπλήσσει η ανάρτηση της Καληφώνη: «Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της»

Μία ανάρτηση που κανείς δεν περίμενε έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στρέφοντας τα πυρά της προς τη Βίκυ Καγιά που πριν από μερικά χρόνια είχαμε γνωρίσει μέσα από το GNTM

Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε συμμετάσχει το 2018 στο ριάλιτι μοντέλων και μάλιστα είχε πάρα πολύ καλή πορεία, μέχρι που η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM χωρίς ποτέ να αποκαλύψει η Γαρυφαλλιά τον πραγματικό λόγο.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν είχε αναφερθεί ποτέ δημόσια με αρνητικό τρόπο ως προς τη Βίκυ Καγιά τουλάχιστον με έντονο τρόπο όμως ήρθε η ώρα να το κάνει και αυτό.

Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok ένα βίντεο στο οποίο κάνει διάφορες πόζες, ενώ την ίδια ώρα ακούγεται η φωνή της Βίκυς Καγιά από μία κριτική που είχε κάνει σε κάποια από τις υποψήφιες που πέρασαν από τις audutions του GNTM 5.

Η Καγιά ακουγόταν να ρωτάει με επιτακτικό ύφος τη νεαρή υποψήφια γιατί είχε βαφτεί πάρα πολύ, δείχνοντας να τη συμμερίζεται όταν την άκουσε να της λέει πως φορούσε μέικ απ γιατί είχε έντονη ακμή.

Στο ίδιο βίντεο έγραφε: «Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της» με τη Γαρυφαλλιά να χαμογελά με νόημα και να συνεχίζει να φοράει κραγιόν.

Να θυμίσουμε ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όπως φημολογείται, είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα και παρ' όλο που δεν το έχουν επιβεβαιώσει ούτε εκείνος ούτε εκείνη, δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved