Έτοιμη για τα «Miss Bikini International» η Νατάσα Αλεξοπούλου!
G-Fashion

Έτοιμη για τα «Miss Bikini International» η Νατάσα Αλεξοπούλου!

Mια ανάσα πριν τον προκριματικό των Εθνικών μας Καλλιστείων, η Β' Μις Πελοπόννησος 2009, Νατάσα Αλεξοπούλου επελέγη, με τη διαδικασία του casting, από τον Βασίλη Πρεβελάκη, προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό "Miss Bikini International 2010"!


Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί από τις 17 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Sanya της Κίνας, σ' έναν “επίγειο παράδεισο” που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές μεγάλους Διαγωνισμούς Ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου και τον κορυφαίο " Μις Κόσμος". Στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν πάνω από 70 καλλονές από όλο τον κόσμο και όπως κάθε χρόνο, η ελληνική αποστολή επικεντρώνει τα βλέμματα του τοπικού αλλά και διεθνή Τύπου.

Ο αρχικός προορισμός των καλλονών θα είναι το Πεκίνο ενώ οι υποψήφιες θα πρωτοεμφανιστούν με κιμονό, σε ένα show αφιερωμένο στην Κινεζική κουλτούρα, το οποίο θα παρακολουθήσουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι της επαρχίας Σάνυα. Μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού, στις 29 Μάιουοι, οι υποψήφιες θα φωτογραφηθούν για τις ανάγκες του διαγωνισμού και θα συμμετέχουν σε καθημερινές πρόβες, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα την βραδιά του τελικού. Η μεγάλη βραδιά του θα μεταδοθεί με δορυφόρο ζωντανά σ´ όλη την Ασιατική ήπειρο, ενώ μαγνητοσκοπημένα, θα προβληθεί και σε πολλές άλλες .

Όσο για την Νατάσα Αλεξοπούλου, έχει ήδη επιλέξει τα εντυπωσιακά μπικίνι για τις φωτογραφήσεις της, τα οποία είναι από την εταιρεία «MED», τόσο για το πρόγραμμα της τελικής βραδιάς όσο και για τα Fashion Shows, ενώ έτοιμες είναι και οι κομψές τουαλέτες του μοντέλου, τις οποίες έχει αναλάβει ο οίκος μόδας «Nikos – Takis».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved