Πες μου πού θα πας διακοπές, να σου πω τι πέδιλα θα πάρεις φέτος το Καλοκαίρι
G-Fashion

Πες μου πού θα πας διακοπές, να σου πω τι πέδιλα θα πάρεις φέτος το Καλοκαίρι

Μπορεί να είναι ακόμη Μάιος, ωστόσο, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες μας έχουν βάλει ήδη σε mood καλοκαιρινό. Αυτός είναι ο λόγος που ψάχνουμε από τώρα να βρούμε τους προορισμούς που θα επισκεφτούμε στις διακοπές μας και φυσικά, αναζητούμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές για το τριήμερο του αγίου Πνεύματος!

Η ταξιδιάρικη διάθεσή μας, βέβαια, μας έχει βάλει και σε μερικές εξτρά… αναζητήσεις. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτή την εποχή, κάνουμε τις «έρευνές» μας για να ανακαλύψουμε τα πιο «hot» ρούχα και πέδιλα της σεζόν, εκείνα που θα μας συνοδεύσουν στο γραφείο, τη βόλτα και φυσικά, στο νησί!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που φέτος θέλεις να κάνεις εύκολα τις κατάλληλες καλοκαιρινές αγορές, αξίζει να ρίξεις «μια ματιά» στις δικές μας προτάσεις και να βάλεις στη βαλίτσα σου τα παρακάτω πέδιλα!

Νύχτες στη Μύκονο με… την πανσέληνο μαζί

Αν είσαι fan του νησιού των ανέμων (ή αντίστοιχων… glamorous προορισμών) τότε δεν μπορείς να φύγεις από το νησί χωρίς τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου. Φρόντισε απλώς να είναι εντυπωσιακά διότι ο ανταγωνισμός στη Μύκονο ενδέχεται να είναι μεγάλος. Η δική μας «must» πρόταση είναι το παρακάτω ζευγάρι με τα κομψά σχέδια και τις λαμπερές λεπτομέρειες το οποίο και ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Adam's Shoes.

1

Μες της Ύδρας τα στενά, σε ζητάω…

Σε περίπτωση που επιλέξεις τον πανέμορφο Αργοσαρωνικό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε σιγουρά αξίζει να πεις «ναι» σε αυτή τη vintage τάση της μόδας που κάνει φέτος δυναμικό comeback: Το χαμηλοτάκουνα πέδιλα με το τετράγωνο τακούνι. Είναι μια κομψή, άνετη και κυρίως safe επιλογή για τα πλακόστρωτα στενά της Ύδρας. Προτίμησε ένα απλό σχέδιο για να κάνεις γρήγορους συνδυασμούς, ενώ όσον αφορά στο χρώμα, επίλεξε τις παλ αποχρώσεις και το διαχρονικό καστόρ.

2

Στο Ημεροβίγλι που συνάντησα μια φίλη…

Αν η Σαντορίνη είναι ο αγαπημένος σου ελληνικός προορισμός, τότε σίγουρα ξέρεις πόσο σημαντικό είναι το να αισθάνεσαι άνετη με τα πέδιλα που φοράς. Ναι, η Σαντορίνη είναι πανέμορφη, λαμπερή και κοσμοπολίτικη, ωστόσο, θα χρειαστεί να περπατήσεις πολύ για να τη γυρίσεις. Προτίμησε, λοιπόν, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι flatforms που θα δώσει λάμψη στις εμφανίσεις σου και παράλληλα, δεν θα σε κουράσει. «Τσέκαρε» το δικό μας αγαπημένο. Θα το βρεις στα καταστήματα της Adam's Shoes και θα το λατρέψεις από το πρώτο λεπτό που θα το φορέσεις.

3

Βόλτες στην Πάρο και στη Νάξο

Στην Πάρο και τη Νάξο θα χρειαστεί να είσαι κομψή και την ίδια ώρα, χαλαρή αφού κάθε βράδυ θα κάνεις bar hopping. Επέλεξε άνετες πλατφόρμες για να περπατάς και να χορεύεις ως το πρωί. Στην Αdam's Shoes θα βρεις φέτος ατέλειωτη ποικιλία για να διαλέξεις και φυσικά, πέδιλα και πλατφόρμες με μοναδικό design και ποιότητα. Αν, μάλιστα, θέλεις να ακολουθήσεις τις φετινές τάσεις της μόδας, αξίζει να πεις «ναι» στα μεταλλικά δέρματα!

4

Μήπως η φάση φέτος είναι… Αστυπάλαια;

Τέλος, αν ένα ήσυχο και σχετικά απομονωμένο νησί -όπως η Αστυπάλαια- είναι η επιλογή που κάνεις κάθε καλοκαίρι, τότε από τη φετινή λίστα με τις αγορές σου δεν πρέπει να λείπει ένα flat σανδάλι. Όχι, βέβαια, ένα οποιοδήποτε σανδάλι αλλά εκείνο που σε δώσει μια ξεχωριστή «πινελιά» στα look σου. Οι μεταλλιζέ λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουν σίγουρα να ξεχωρίσεις και να νιώσεις κομψή, ακόμη και όταν φοράς το παλιό σου παρεό.

5

Όπου και αν επιλέξεις να πας το επόμενο διάστημα, το σίγουρο είναι ότι έφτασε η ώρα να βρεις τα υποδήματα που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε σου βόλτα και σε κάθε ταξίδι. Ετοίμασε τη λίστα σου, «μελέτησε» τις τάσεις της μόδας και σκέψου από τώρα ποιος θα είναι φέτος ο δικός σου, καλοκαιρινός προορισμός.

Στα καταστήματα της Adam's Shoes και στην ιστοσελίδα www.adamsshoes.gr θα βρεις πολλές επιλογές και τις κομψές προτάσεις της σεζόν που θα απογειώσουν το στυλ σου και θα κάνουν μοναδική την κάθε σου εμφάνιση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved