Αυτές είναι οι επτά μεγαλύτερες τάσεις στα πέδιλα για το Καλοκαίρι του 2018
G-Fashion

Αυτές είναι οι επτά μεγαλύτερες τάσεις στα πέδιλα για το Καλοκαίρι του 2018

Αν υπάρχει μια στιγμή που κάθε γυναίκα περιμένει με ανυπομονησία κάθε χρόνο, είναι εκείνη που φορά τα αγαπημένα της πέδιλα. Εμείς κάναμε την απαιτούμενη υπομονή και τώρα που η θερμοκρασία «ανέβηκε», κατεβάσαμε τα καλοκαιρινά μας και φορέσαμε -επιτέλους-για πρώτη φορά φέτος τα καλοκαιρινά μας υποδήματα.

Πρώτα, όμως, φροντίσαμε να κάνουμε την έρευνά μας και να ανακαλύψουμε τις πιο ιδιαίτερες και «must» τάσεις της σεζόν. Αν λοιπόν βρίσκεσαι και εσύ σε φάση αναζήτησης και έχεις αγχωθεί για το πού θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά, καλοκαιρινά πέδιλα, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Περιλαμβάνει τις επτά βασικές τάσεις στα παπούτσια για το Καλοκαίρι του 2018 και σίγουρα θα σε βοηθήσει να κάνεις εύκολα τις αγορές σου. Να θυμάσαι πως τα κατάλληλα πέδιλα αρκούν για να κάνουν την κάθε σου εμφάνιση να ξεχωρίζει, για αυτό αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου σε αυτά τα στοιχεία «κλειδιά».

1. Flat σανδάλια με λουριά για όλες τις ώρες
Ξεκίνα από τα βασικά, δηλαδή από τα flat σανδάλια που -σίγουρα- χρειάζεσαι να αποκτήσεις. Θα τα φοράς και θα πηγαίνεις όπου θέλεις, χωρίς να ανησυχείς για το αν θα χρειαστεί να περπατήσεις πολύ. Και φέτος είναι στη μόδα τα λουριά και οι μεταλλικές λεπτομέρειες οπότε, ένα σχέδιο όπως το παρακάτω, θα σε καλύψει και θα σε βοηθήσει να κάνεις εύκολους συνδυασμούς.

photo1

2. Τα χαμηλά πέδιλα με τα καρέ τακούνια

Μια ακόμη υπέροχη εναλλακτική πρόταση για όλη την ημέρα είναι τα χαμηλοτάκουνα πέδιλα με τα καρέ τακούνια. Θα τα φοράς κάθε ώρα της ημέρας και με κάθε outfit αφού είναι άνετα και την ίδια ώρα, αποτελούν μια από τις πιο «καυτές» τάσεις της σεζόν. Είτε τα συνδυάσεις με τζιν, είτε με τα αγαπημένα σου φορέματα, το σίγουρο είναι πως θα σου δώσουν τη «στυλάτη» πινελιά που χρειάζεσαι.

adams1

3. Τα εντυπωσιακά πέδιλα με τις λαμπερές λεπτομέρειες

Από τη λίστα των φετινών σου αγορών δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου. Τα χρειάζεσαι για τις βραδινές σου εξορμήσεις και θα τα φορέσεις στα πιο σημαντικά καλοκαιρινά events (σίγουρα κάποια φίλη σου παντρεύεται ή βαφτίζει το παιδί της). Προτίμησε ένα κομψό ζευγάρι και πες «ναι» στα λουριά και τις μικρές και λαμπερές λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά, όπως εκείνες που ανακαλύψαμε στο παρακάτω πέδιλο.

fsdfhs

4. Πέρλες και πάλι πέρλες

Αν υπάρχει ένα ακόμη trend από το παρελθόν (μετά τα τετράγωνα τακούνια) που έκανε φέτος μια «δυναμική» επιστροφή, τότε αυτό είναι οι πέρλες. Τη δεκαετία του 80’ τις έβλεπες παντού, φέτος όμως θα τις βρεις στα αγαπημένα σου πέδιλα. Αξίζει, λοιπόν, να τις προτιμήσεις αν αυτή τη σεζόν θέλεις να δώσεις έναν ξεχωριστό «τόνο» στις εμφανίσεις σου και χρειάζεσαι λίγη έξτρα λάμψη. Το σίγουρο είναι πως αυτά τα χαμηλοτάκουνα με τις πέρλες έχουν μπει, ήδη στη δική μας λίστα.

perla

5. Πες «ναι» στα φλοράλ μοτίβα

Στην περίπτωση που οι πέρλες δεν βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεών σου, τότε σου έχουμε μια πραγματικά καλή εναλλακτική: Τα φλοράλ μοτίβα. Αποτελεί μια εξίσου ιδιαίτερη επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, ενώ είναι και μια από τις τάσεις της μόδας που παραμένουν και φέτος «hot», αφού μπορούν να χαρίσουν έναν vintage «αέρα» στα look σου. Τι θα έλεγες για τις παρακάτω φλοράλ πλατφόρμες;

floral

6. Βάλε στην καθημερινότητά σου τις μεταλλικές λεπτομέρειες

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να απέκλειες οτιδήποτε μεταλλιζέ από την ντουλάπα σου, ωστόσο, τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει. Το μεταλλιζέ είναι «hot» τόσο στα ρούχα, όσο και στα παπούτσια. Σου προτείνουμε, λοιπόν, να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν τουλάχιστον ένα ζευγάρι πέδιλα με μεταλλικό δέρμα ή μεταλλιζέ «πινελιές», όπως τα χαμηλοτάκουνα που παρουσιάζουμε παρακάτω.

6

7. Επένδυσε στο καστόρ και τις παλ αποχρώσεις

Τέλος, μην ξεχάσεις να επενδύσεις φέτος στο κλασικό και πάντα σικ καστόρ. Προτίμησε τις παλ αποχρώσεις διότι θα σε βοηθήσουν να κάνεις εύκολους συνδυασμούς. Με το τζιν, με το μαύρο σου φόρεμα, με το σορτς σου: Τα καστόρ πέδιλα σε παλ αποχρώσεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση φέτος το Καλοκαίρι διότι θα τα φοράς παντού χωρίς δεύτερη σκέψη: Στον γάμο της κολλητής σου, στο αγαπημένο σου κλαμπ, στο επαγγελματικό δείπνο, στο χαλαρό ποτό με τις φίλες σου στο κέντρο της πόλης.

7

Όποια και αν είναι η δική σου επιλογή, το σίγουρο είναι πως αυτές οι επτά τάσεις, θα σε καλύψουν πλήρως φέτος το Καλοκαίρι. Προτού κάνεις, βέβαια, τις αγορές σου, αξίζει να λάβεις υπόψη σου δύο ακόμη βασικούς παράγοντες: Την άνεση και φυσικά, το δικό σου προσωπικό στυλ. Τα trends από μόνα τους δεν αρκούν για να ενισχύσουν τα look σου και αυτό, καλό είναι το θυμάσαι.

Άρχισε, λοιπόν, να ετοιμάζεις τη λίστα σου και να κάνεις τις εξορμήσεις σου στα καταστήματα διότι μέρα με τη μέρα, η θερμοκρασία ανεβαίνει! Αν σου άρεσαν οι δικές μας επιλογές και ψάχνεις και εσύ να βρεις πέδιλα από κορυφαίους σχεδιαστές, με μοναδικό design, ποιότητα και φινέτσα, τότε «τσέκαρε» τη νέα συλλογή της Adam's Shoes. Θα τα ανακαλύψεις σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και online, το www.adamsshoes.gr!

Enjoy your summer!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved