Αχιλλέας Χαρίτος: ο κορυφαίος Έλληνας make-up artist στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!
G-Fashion

Αχιλλέας Χαρίτος: ο κορυφαίος Έλληνας make-up artist στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Ο Αχιλλέας Χαρίτος, ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει με τη δουλειά του την εικόνα της σύγχρονης μόδας και ομορφιάς σε έντυπα, περιοδικά και πασαρέλες ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ο κορυφαίος Έλληνας make-up artist ξεκίνησε την καριέρα του από τον χώρο του κινηματογράφου και της διαφήμισης προτού εργαστεί με τεράστια επιτυχία στο χώρο της μόδας και του θεάτρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών όταν χρησιμοποιεί το πινέλο του μοιάζει με ζωγράφο που δημιουργεί σε καμβά.

Έχει συνεργαστεί με όλα τα γνωστά περιοδικά μόδας και έχει επιμεληθεί την εικόνα πάρα πολλών ανθρώπων του θεάτρου, της τηλεόρασης, του τραγουδιού και της πολιτικής.

«Τhe eye sees what the mind knows» είναι το μότο με το οποίο πορεύεται και περνάει την τέχνη του στις νέες γενιές με θετική διάθεση, χιούμορ και ταπεινότητα.

Θα διδάξει τα μυστικά της αισθητικής και του επαγγελματικού Μακιγιάζ στις σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ τον καλωσορίζει με υπερηφάνεια στην ομάδα των συνεργατών του και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved